Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מדובר על נורה? זה מסובך להחליף ? תודה לכולם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• ספונסר פורום
פורסם

בכל מקרה זה נורות לוח שעונים (ללא בסיס).פאנל מסוג מכני זה קשה להחליף ,פאנל פיקוד אלקטרוני זה קל

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
בכל מקרה זה נורות לוח שעונים (ללא בסיס).פאנל מסוג מכני זה קשה להחליף ,פאנל פיקוד אלקטרוני זה קל

איך יודעים איזה סוג יש ברכב? מה ההבדלים בינהם?

צריך להחליף פאנל שלם? רק נוריות?

פורסם
איזה שנה האוטו?

אם אפשר תעלה תמונה.

במקרה שלי שנת 2003,

בחיפוש קצר בפורום זה עלה,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?138499-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94-%28%D7%9C%D7%93-%29-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91206

פותח האשכול בהצלחה :) (יש לי אותו לוח שעונים כמו בתמונות שבאשכול) זה נקרא מכני או אלקטרוני?

פורסם
מכאני.

תלך לפי ההסבר שלו למרות שבאמת קשה אחרי זה להחזיר את הכבלי מתכת חזרה למקום.

התאורה אצלי בסדר, סתם עניין אותי לדעת איך נקרא הפאנל.

תודה רבה יום טוב.

פורסם

אני עשיתי את זה ב206 שלי, וזה סיפור מההפטרה שסיימתי כשאני נוטפת זיעה, פצועה ברוב אצבעות הידיים, ומברכת "הגומל" שהמזגן שלי חזר לתפקד בכלל אחרי כל זה.

ואני עוד עשיתי את זה בלי לראות מדריך, ולכן לא פירקתי את כבלי הפיקוד אלא עשיתי את "הניתוח" בזמן שהם מחוברים והפאנל מעוגן עדיין למקומו בלוח.

לקח לי כמה שעות טובות להצליח לפתוח את הפאנל עצמו, ועוד כשעתיים לסגור אותו בחזרה, כשתוך כדי קופצים לי הכפתורים החוצה, הקפיצים, הכדורית שבמתגים הסיבוביים, ואחד הקליפסים שמחזיק את אחד מכבלי הפיקוד נשמט ישירות לתוך החלק התחתון של לוח המחוונים ולא נמצא עוד.

אחרי שכבר החלפתי את כל הנורות (היתה אחת שרופה, החלפתי את שלושתן לחדשות), עוד הסתובבתי במוסכים לברר אם יש אפשרות לרכוש רק את הקליפס הארור הזה, ואחרי שהסתבר לי שזה או לקנות את כל פאנל הפיקוד במעל ל-1000 שקל, או להישאר בלי מזגן, דפקתי ברוב ייאושי על הדשבורד, ופתאום התגלגל לי הקליפס הארור ממקום מחבואו ונפל לרצפה (בטוח יש אנשים שמסתובבים עד היום עם סיפור על המשוגעת שקפצה מהאוטו באמצע איזור התעשייה בצרחות שמחה כשהיא מחזיקה חתיכת מתכת בידה).

עברו שנתיים, והנורה האמצעית החזירה את חייה לבורא. אני, את הפאנל הזה, לא פותחת שוב גם אם זה יוסיף 5000 שקל למחירון של הרכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

איך אני יודע אם זה אלקטרוני או מכאני ? מדובר על XS 2002 206 . כמה זה אמור לעלות בכלל ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ענו על זה במהלך השרשור. תסתכל במדריך שצורף, ואם זה כמו שיש אצלך (ומאוד סביר להניח שכן)- זה מיכני.

אני ביררתי בזמנו עלות של כזה חדש, במוסך יבואן. הפאנל לא מגיע לבד, צריך לקנות אותו כיחידה אחת עם כבלי הפיקוד, והמחיר מפלצתי.

להחליף בפאנל משומש זה הימור. גם אם כל הנורות בו דולקות (ולא תדע עד שלא תחבר), זה לא בטוח שהן יישארו כך לאורך זמן. אני לא הייתי משקיעה בזה כסף.

זה רכב שלך? מגיע לך "תתחדש"?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם (נערך)

שלום רציתי לדעת לי יש 307 2007 וכל התאורה של המזגן לא עובדת. האמת שהתעסקתי עם זה פעם אבל כשניסיתי לפתוח שוב כדי לראות אם התנתק משהו לא ראיתי כלום מנותק גם לא ראיתי בתי מנורה או משהו

מישהו יכול לתת הכוונה מה לעשות?

עריכה אחרונה על ידי barakmaster

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם
ענו על זה במהלך השרשור. תסתכל במדריך שצורף, ואם זה כמו שיש אצלך (ומאוד סביר להניח שכן)- זה מיכני.

אני ביררתי בזמנו עלות של כזה חדש, במוסך יבואן. הפאנל לא מגיע לבד, צריך לקנות אותו כיחידה אחת עם כבלי הפיקוד, והמחיר מפלצתי.

להחליף בפאנל משומש זה הימור. גם אם כל הנורות בו דולקות (ולא תדע עד שלא תחבר), זה לא בטוח שהן יישארו כך לאורך זמן. אני לא הייתי משקיעה בזה כסף.

זה רכב שלך? מגיע לך "תתחדש"?

כן זה רכב שלי. את אומרת שצריך להחליף פאנל שלם וזה בעצם לא נורות ?

• ספונסר פורום
פורסם

בכל המקרים יש נורות שניתנות להחלפה.בפאנל כיוון מכני יש כבלים מאחור שמקשים על העבודה.צריך לפרק את המתגים של הפיקוד ולחלץ את הלוח השחור של הפאנל ומתחתיו יש מנורות

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
בכל המקרים יש נורות שניתנות להחלפה.בפאנל כיוון מכני יש כבלים מאחור שמקשים על העבודה.צריך לפרק את המתגים של הפיקוד ולחלץ את הלוח השחור של הפאנל ומתחתיו יש מנורות

אפשר סדר גודל של מחיר לזה ?

• תוכן חדש...