Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באינטרנט יוצא לי יותר זול ב-1000שקל, מההצעה של הסוכן ביטוח שאני מכיר, ומבוטח אצלו כרגע. ואני קצר מאוד בכסף, מה מומלץ ומה ההבדל?

הוא אמר לי, במידה ויהיה תאונה או משהו, הוא מטפל לי בהכל, ובאינטרנט אני יצטרך לרוץ הרבה, מה ההבדל באמת?

תודה רבה, וחג שמח לחברי הפורום.

פורסם

אין לך כל כך לאן לרוץ באינטרנט, אתה יודע... בסוף הכל מתבצע דרך הכיסא במשרד או בבית.

בגדול מה שהסוכן אמר לך נכון, וחשוב שיהיה בן אדם אחד שידאג לאינטרסים שלך בתביעת ביטוח. אבל גם 1,000 ש"ח זה המון כסף, בערך רבע מפוליסת ביטוח שנתית סטנדרטית. אני הייתי מתפשר על הביטוח באינטרנט, אחרי שהייתי מוודה שתנאי הפוליסה בשני המקומות זהים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הסוכן שלי יותר זול מהצעות שקיבלתי באינטרנט, אל תתביש לעבור סוכן!

100% נכון. גם שלי. כשרכשתי את הרכב האחרון סוכנת הביטוח שלי התאמצה להשיג מחיר סביר. חברת ביטוח אחרת, מטעם היבואן, שטיב השירות שלהם אינו ידוע לי התאמצו במיוחד לשבור את המחיר ויצרו דילמה. פניתי אליה והסברתי לה את המצב בגלל שנטיתי להישאר אצלה. היא פנתה בדרישה לחברת הביטוח דרכה היא מבטחת אותי בדרישה להוזיל. הדרישה התקבלה כנגד הצעת המחיר.

הסתברו שני דברים - בזכות הסוכנת קיבלתי גם מחיר וגם שירות. חלק חברות הביטוח כן מפלות לרעה לקוח "יָשָן" וכן עובדות בשיטת מצליח. בשנה הראשונה היו לי תנאים מצויינים. בשנה השנייה הם השתפרו במעט בגלל וותק, בשנה השילשית כמעט ללא שינוי, ובשנה הרביעית וברכב חדש כבר ממש התאמצו "לדפוק" אותי. אז חברת הביטוח לא בסדר, אבל בזכות הסוכנת הבעיה נפתרה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אני גם בקרוב צריך לחדש ביטוח רכב, כל השנים הייתי דרך סוכנות גדולה כלשהי (כזו או אחרת - מי שנתנה את המחיר הכי זול), איך אתם מגיעים לסוכן ביטוח מאשר כל החברות הגדולות (שאותם הכי נגיש למצוא דרך האינטרנט ופרסומים כאלה ואחרים)?

אגב, יש איזה אתר שמשווה מחירים או שדרכו ניתן לקבל הצעות מחיר ממספר חברות ביטוח, יש למישהו קישור לדבר כזה או להתקשר חברה חברה?

פורסם
אני גם בקרוב צריך לחדש ביטוח רכב, כל השנים הייתי דרך סוכנות גדולה כלשהי (כזו או אחרת - מי שנתנה את המחיר הכי זול), איך אתם מגיעים לסוכן ביטוח מאשר כל החברות הגדולות (שאותם הכי נגיש למצוא דרך האינטרנט ופרסומים כאלה ואחרים)?

אגב, יש איזה אתר שמשווה מחירים או שדרכו ניתן לקבל הצעות מחיר ממספר חברות ביטוח, יש למישהו קישור לדבר כזה או להתקשר חברה חברה?

גם אצל סוכן זה לא ביטוח פרטי שלו, הוא עובד עם כל החברות הגדולות, והוא מקשר ודואג לך במקרה של תאונה וכו', כמה פעמים היו תאונות אצל אנשים, והסוכן אפילו בא למקום לעזור.

איך מגיעים, בכל עיר יש סוכנות ביטוח, חפש אחת עם וותק ושם טוב, ותשווה מחירים בכמה סוכנויות.

יש את האתר הזה, להשוואת מחירים, שיהיה לך כיוון פלוס מינוס.

http://www.wobi.co.il/

פורסם

סוכן ביטוח עדיף לטעמי ויש לי נסיון עם תאונה שעברתי שבה הושבת רכב חדש בן חצי שנה.בגדול, יש מישהו מעבר לאתה עצמך שדואג לקדם את האינטרסים שלך.אם זה שווה 1000 ש"ח או לא?! לא יודע..אני אומר לך דבר אחד - הסוכן שלי היה המתחרה הכי זול מול כל החברות שבדקתי בהן.דאג שלא אצטרך מיגון ברכב (לבקשתי) שנת 2013, דאג שיופיע סעיף חדש תמורת ישן וכל זאת במחיר הכי אטרקטיבי שהוצע לי.אז אולי תבדוק את הסוכן שלך....

• תוכן חדש...