Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה

- חובה יכולת עיבוד תמלילים ועבודה עם שאר חלקי האופיס וקבצי PDF.

-שיהיה מהיר ויאפשר גלישה תו"כ הכתיבה.

-אם אפשר שיהיה בעל יכולות סלולריות מה טוב.

- רצויה יכולות חומרה חזקות כדי שיחזיק לפחות את השנתיים הקרובות.

-לא משנה מצלמה, או שטויות כאלה.

-אפשרות להרחבת זיכרון כמובן.

תודה!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא ממש ממליץ על אטום מהגרסה הזו (2xxx) זו גרסה מיושנת שהביצועים לה לא משהו, בלשון המעטה.

אני דווקא ממליץ לך למתוח טיפה את התקציב ולקחת את האסוס T100. או טאבלט אחר מבוסס על אטום Bay Trail (סדרה 3xxx)

וזאת בגלל ביצועים עדיפים משמעותית מכל מה שיש היום בתחום הטאבלטים מבוססי וינדווס.

לT100 יש גם מקלדת מלאה (אומנם טיפה קטנה) וסוללה מעולה.

המחיר שלו ממה שראיתי הוא סביב ה 1800 ש"ח ל 32GB.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בטאבלט יש שתי בעיות:

1. אם מערכת ההפעלה אינה חלונת - ובטאבלט היא אינה - צריך לודא שיש תוכנות כנדרש שתואמות את הסטנדרד (קרי - תואמות אופיס של $M)

2. למעט דגמים בודדים ויקרים לטאבלט אין מקלדת, וכיון שהקלדה על זכוכית אינה נוחה צריך להביא בחשבון רכישת מקלדת, רצוי עם התקן המצמיד אותה לטאבלט לצורך עבודה שוטםת.

3. בתקציב לא הרבה יותר גבוה תוכל לקנות נייד בסיסי מבוסס סלרון ומופעל חלונות, שיהיה אולי יותר כבד, אבל גם יותר נוח לתפעול. החסרונות - משקל והעדר חיבור סלולרי, יהיה עליך להגדיר Personal Hotspot בסלולרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב השימוש שלי הוא דווקא בGoogle Docs לסוגיו ולא באופיס, למרות שיש לי את שניהם. הרבה יותר כיף לעבוד עם הכלים של גוגל כל עוד אתה על מכשיר מהיר.

נשמע לי שמה שפותח השרשור צריך הוא בדיוק Microsoft Surface 2 Pro, אבל זה לא עולה 1500 שקל. לדעתי התקציב הזה לא ריאלי למכשיר סביר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי הלוואי והיו לי 900 דולר, אני מאוד רחוק מזה, אפשר למתוח עוד קצת את התקציב אם למישהו יש באמת איזו מציאה ששווה באמת את העניין.

ספריאל לפטופ עם סלרון קורס שוב פעם? יש לי את בנייד בן הארבע שלי, ואחרי התוספת זיכרון של DDR2 הוא קצת פחות איטי, לא מוכן לספוג חומרה חלשה על נייד, אם אפשר טאבלט חזק, אז הרווחתי.

מה אתם חושבים על הטושיבה?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הבעיה היא שאתה מחפש טאבלט. אם אתה רוצה סתם מחשב נייד, אז לך קנה באמת משהו משומש בגרושים ממישהו ששדרג.

יש chromebook בגרוש וחצי, רק שהוא לא מריץ אופיס לדעתי (תבדוק).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
http://www.bestrade.co.il/ באתר הזה מצאתי מחשבים מוחדשים, מה אתם חושבים על העניין כדאי? או שעדיף לקנות חדש מהיבואן? מישהו יכול לתת הצצה לדגם מסויים בעל עדיפות מהמחשבים הנ"ל.

הצצתי על כמה דגמים מאלה המופיעים בשער האתר, אלה שמחירם סביב 1300 ש"ח. מדובר בדגמים מלפני 5-7 שנים שצפויים להיות איטיים מאוד. יש לי בבית שני מחשבים מדור דומה - בהחלט אפשר להשתמש בהם לגלישה ולעיבוד תמלילים, אבל הם מצריכים סבלנות.

מה שכתבתי לגבי "סלרון" מתייחס לדור האחרון (או חצי דור לאחור, מעבדים מלפני כמה חודשים). אם מחשב i3 בסיסי עם מסך "15.6 יעלה סביב 2200-2400 ש"ח הרי שמחיר מחשבים מבוססים מעבדים מעט יותר חלשים - הממותגים "פנטיום" ו"סלרון" יהיה 10-20% פחות. כמובן שעל פות"ש למצוא הזדמנות לבדוק מחשב כזה ולראות אם הוא עומד בדרישותיו.

לגבי חבילת אופיס מובנית - תביא בחשבון שמחיר חבילת אופיס הוא כמה מאות ש"ח. לי יש נטבוק (כנראה שזה מה שנקרא "מיני-לפטופ") שנרכש ב-2009 - מחשב עם מעבד אטום מהדור הראשון שהוא באמת איטי להרגיז גם לאחר ששודרג ל-2 ג"ב ופחות או יותר נזנח לאנחות. ציינתי אותו כיון שהגיע עם חבילת MS Works שהיא סויטת אופיס שמיועדת לשימוש ביתי (ואשר כבר אינה משווקת). התוכנה לא שימושית מסיבה פשוטה - אין שום תמיכה בעברית. הפתרון הטוב ביותר לנושא אופיס הוא למצוא מישהו שיכול לרכוש את החבילה במסגרת הסדר משרד החינוך או משהו דומה. לאחרונה רכשתיבמסגרת זו אופיס 2013 תמורת 80 ש"ח. אמנם הרשיון מגביל את השימוש ל"מטרות חינוכיות" - אבל אני מסופק אם ה-BA ירדוף אחרי סטודנט בודד :shock:.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב הבנתי שטאבלט לא יהיה יותר מדי פרקטי וגם יקר מדי, אני מותח את התקציב בעוד 500-600 ש"ח ובסוף הולך על נייד.

מה דעתכם על הדגמים הנ"ל?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855182

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11910 זה מגיע עם מערכת הפעלה

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9829 אבל מעבד I3

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לי יש מחשב דומה מאד לדל שהוזכר, נקרא 3521. ככל הנראה ההבדל הוא בגודל (שלי "15.6), בהתאם לכך גם מקלדת שונה, והבדל נוסף הוא גודל הדיסק הקשיח (אצלי 500 ג"ב). אני מרוצה ממנו מאוד ולפחות חבר פורום אחד נוסף הזכיר אותו לפנימספר ימים, גם הוא מרוצה.

שני המחשבים האחרים יותר חזקים - מעבדי i5, וגם יותר כבדים (גודל ,15.6).

לציין כי גם התקציב שלך צמח יותר ממה שאתה חושב - בין 800-1000 ש"ח.

• תוכן חדש...