Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לבלם היד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

השבוע חניתי בחניית המכללה וכאשר חזרתי גיליתי שחסם אותי רכב מהצד ולא יכולתי להיכנס למושב הנהג.,טיפוס מכיסא הנוסע לא בא בחשבון כי אני איש "קצת" גדול.

העברתי את תיבת ההילוכים לN והורדתי בלם יד,אני וחבר התחלנו לדחוף את האוטו ולצערי דחפנו חזק מידי והוא החל להתגלגל במורד החניה.

למזלי נכנסה בי רוח קרבית וקפצתי לתוך הרכב ומשכתי בלם יד בחוזקה והרכב קפא במקום.

היום עצרתי בעיר לאסוף את אמא שלי וכהרגלי העברתי לN ומשכתי בלם יד כמו שתמיד אני עושה אלא שהפעם הרכב התחיל להתדרדר כאילו בלם היד לא מחזיק אותו. שוב תגובה שלי,לחיצה על הבלמים ומשיכה חזקה יותר של בלם היד והרכב מחזיק.

למי שתוהה למה אני לא משלב P אם עצרתי כבר-התרגלתי לשלב N+בלם יד בעצירות קצרות כאשר אני ממתין למישהו וכדומה.

לדעתכם נגרם נזק לבלם היד מהאקט הטיפשי שביצעתי בחניית המכללה?

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה,הייתי חייב לתאר את התמונה הכללית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה החבר לא נכנס והתניע את הרכב?

או לחילופין כל איש אחר :S

מה שקרה ברכב של דוד שלי נסיעה שלמה מצפון ירושלים לדרום עם בלם יד מורם עד הסוף, הבלמים היו גמורים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא אמור להיגרם נזק לבלם היד כתוצאה מהפעולה המיידית שביצעת במיוחד אם המהירות הייתה נמוכה. בלם היד משמש לעיתים כבלם חירום כמו במיקרה זה. יתכן שמהלחץ משכת אותו חזק מידי מה שגרם למתיחה קלה נוספת של הכבל. בכל מיקרה אם קיים אצלך ספק כל שהוא וחשש בעניין אתה יכול להיכנס לבעל מקצוע שייבדוק זה לא אמור לעלות כסף ויימתח אותו מעט כדי להחזיר אותו לגובה נורמלי בהרמה.

פורסם

אני חושב שמתיחה של כבל הידית תפתור לך את הבעיה אלא אם כן הרפידות שחוקות לגמרי ואז צריך להחליף אותן.

נסה קודם לבצע מתיחה של הכבל.

פורסם

לא לבצע שום מתיחה כל הכבל אלא לפרק בלמים אחורים בלבדיקה ואם צריך אז רגולאז רק מהבלמים עצמם ולא מהכבל

פורסם

הרכב עבר טיפול 90 אלף לפני 11 אלף קילומטר.

אני מצרף פה קבלה של הטיפול כי אני לא סגור אם בוצעה החלפה או לא.

אם לא בוצעה אז כנראה בטיפול הבא יחליפו.

1385037_660192880668237_809927971_n.jpg

עריכה: אני רואה שהחליפו את הדיסקיות האחוריות ,יכול להיות שהן כבר גמורות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...