Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נגמרה האחריות ( השנתיים הללו טסו ) ועכשו אני מחפש מוסך בצפון לעשות טיפול 45 אלף K . מצד אחד

חשבתי על ללכת למורשה במשארקה בעפולה, ואז חשבתי לעצמי בשביל מה להוציא פי 2 יותר כסף אם אפשר לחסוך

ולעשות אותו הטיפול במוסך אחר.

השאלה היא כזאת, האם זה יהיה אותו טיפול ? וכמה ההבדלים יהיו בין המוסך המורשה למוסך אחר ?

הפחד שלי זה שאני אגיע לאיזה חפר, ולא חסר כאלה במדינה .

יש המלצות לאזור הצפון ? גם חיפה תופס ..

אשמח לשמוע מנסיון שלכם .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

איזה מנוע יש לך?

המחיר לא יהיה חצי ממה שתשלם במורשה אלא יותר לכיוון 200-300 ש"ח פחות.

בחיפה אל תתקרב למוסכים המורשים של צ'מפיון. אני קיבלתי המלצות על מוסך אנרג'י בצ'ק פוסט שמעתי שהם מומחים בוואג, לא ביקרתי שם אז לא יודע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מנוע 1.4 85 כ״ס ... תודה על ההזהרה. כנראה שאני אלך למורשה וזהו אם ההבדלים הם של 200-300 שקל . מה היא עלות של הטיפול ?

פורסם

אתה יכול לפנות לשירות לקוחות ולבקש הצעת מחיר במקום שתקבל כאן מספרים לא מדוייקים.

אם אתה הולך למוסך אחר חשוב לבדוק לפני באילו חלפים משתמשים במקום.

פורסם

אני יודע שטיפול ראשון נע מ 450 שקל ל 550 , טיפול שני 650 -750 ... אז פחות או יותר כמה עולה טיפול שלישי . כמובן שהכל בהנחה שלא צריך להחליף איזה חלק שבד״כ לא מתכלה כלכך מהר ...

פורסם

קח בחשבון כי יבוא היום בו תרצה למכור את הרכב וטיפולים מסודרים במוסך מורשה יכולים גם לקדם את המכירה ואולי ההפרש "יחזור אליך" במחיר שתמכור.

אני יודע שטיפול ראשון נע מ 450 שקל ל 550 , טיפול שני 650 -750 ... אז פחות או יותר כמה עולה טיפול שלישי . כמובן שהכל בהנחה שלא צריך להחליף איזה חלק שבד״כ לא מתכלה כלכך מהר ...

לדעתי טיפול שלישי כמו טיפול ראשון, בעצם מחליפים רק שמן ופילטר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...