Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף בהתחלה היו הרבה 5S דפוקים שהסוללה שלהם הייתה מיתרוקנת....

אם לא תימצא שזה בעיית תוכנה אזי תיבדוק מימוש אחריות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בהנחה שלא פרצת, זה ממש לא תקין.

יש לי חמש חשבונות מייל פעילים, כולם על push, אני מקבל בסה"כ בסביבות ה-100 מיילים ליום.

כל הקישוריות דולקות, וחצי מהיום pebble מחובר לטלפון ב-BT באופן קבוע.

ווטסאפ עם כמה קבוצות.

לא מדבר הרבה, לא יותר משעה ביום.

חוץ מזה משתמש בטלפון באופן די כבד - בעיקר לגלישה ומדי פעם מעביר ישיבה משעממת במשחק. בסוף היום המכשיר "מדווח" על כשמונה שעות שימוש בפועל (מתוך 14 שעות סה"כ מרגע הניתוק ממטען) ועוד לא קרה לי שהסוללה נגמרה לי לפני סוף היום.

בקיצור - משהו לא תקין אצלך, או שאתה מדבר הרבה מאוד.

מניסיון (ועברו אצלי המון מכשירים מכל הסוגים והמינים), בהשוואה למכשירי האנדרואיד המובילים, האייפון מחזיק מעמד טוב יותר בכל הקשור לגלישה, משחקים, סרטונים וכיוצ"ב לעומתם, אבל פחות טוב בשיחות. הסיבה היא המסך - בעיקר בשל הגודל, המסך של האייפון חסכוני הרבה יותר משל המתחרים, אז כל מה שקשור בשימוש במסך הוא לרוב מחזיק מעמד טוב יותר.

בשיחות אין שימוש במסך, אבל יש שימוש ברכיבי התקשורת, וכאן הסוללה הגדולה יותר אצל המתחרים משחקת תפקיד משמעותי.

אני יכול אפילו לתת דוגמא ממש מעכשיו - 3 שעות שימוש מתוך 6 שעות סה"כ עם אופי השימוש שהוזכר לעיל והסוללה על 72%.

סה"כ זמן דיבור עד כה: 15 דקות בלבד.. שאר השעתיים ו-45 דקות היו לגלישה (פייסבוק, אתרי חדשות ו-rss), הודעות, ווטסאפ, מיילים וסביבות שעה של משחק ב-Threes! (אחלה משחק אגב, העביר לי יפה חצי מהישיבה).

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

גם שלי לא ממש מרוקן מהר את הסוללה

אני כן דואג לא להשאיר ישומים פתוחים ברגע, יש כאלה שזוללים סוללה כאילו אין מחר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
גם שלי לא ממש מרוקן מהר את הסוללה

אני כן דואג לא להשאיר ישומים פתוחים ברגע, יש כאלה שזוללים סוללה כאילו אין מחר

שוב, בהנחה שאתה לא פורץ:

למעט אפליקציות ניווט, ריצה, מיפוי וכו' (או כל מה שמשתמש ב-GPS) אין שום היגיון "לסגור" אפליקציות. מיותר.

פורסם
בהנחה שלא פרצת, זה ממש לא תקין.

יש לי חמש חשבונות מייל פעילים, כולם על push, אני מקבל בסה"כ בסביבות ה-100 מיילים ליום.

כל הקישוריות דולקות, וחצי מהיום pebble מחובר לטלפון ב-BT באופן קבוע.

ווטסאפ עם כמה קבוצות.

לא מדבר הרבה, לא יותר משעה ביום.

חוץ מזה משתמש בטלפון באופן די כבד - בעיקר לגלישה ומדי פעם מעביר ישיבה משעממת במשחק. בסוף היום המכשיר "מדווח" על כשמונה שעות שימוש בפועל (מתוך 14 שעות סה"כ מרגע הניתוק ממטען) ועוד לא קרה לי שהסוללה נגמרה לי לפני סוף היום.

בקיצור - משהו לא תקין אצלך, או שאתה מדבר הרבה מאוד.

מניסיון (ועברו אצלי המון מכשירים מכל הסוגים והמינים), בהשוואה למכשירי האנדרואיד המובילים, האייפון מחזיק מעמד טוב יותר בכל הקשור לגלישה, משחקים, סרטונים וכיוצ"ב לעומתם, אבל פחות טוב בשיחות. הסיבה היא המסך - בעיקר בשל הגודל, המסך של האייפון חסכוני הרבה יותר משל המתחרים, אז כל מה שקשור בשימוש במסך הוא לרוב מחזיק מעמד טוב יותר.

בשיחות אין שימוש במסך, אבל יש שימוש ברכיבי התקשורת, וכאן הסוללה הגדולה יותר אצל המתחרים משחקת תפקיד משמעותי.

אני יכול אפילו לתת דוגמא ממש מעכשיו - 3 שעות שימוש מתוך 6 שעות סה"כ עם אופי השימוש שהוזכר לעיל והסוללה על 72%.

סה"כ זמן דיבור עד כה: 15 דקות בלבד.. שאר השעתיים ו-45 דקות היו לגלישה (פייסבוק, אתרי חדשות ו-rss), הודעות, ווטסאפ, מיילים וסביבות שעה של משחק ב-Threes! (אחלה משחק אגב, העביר לי יפה חצי מהישיבה).

אני פחות מדבר. רוב השימוש זה פייסבוק וואצאפ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
גם אצלי זה לא המצב.

חצי שעה GPS בוקר וערב, רדיו דרך בלוטות באותו זמן ,צו עוד איזה חצי שעה - שעה מוסיקה באוזניות. מיילים ופוש כל היום מחזיק לי בערך 12 שעות.

תבדוק לאיזה אפליקציות אתה נותן זמן גישה ברקע.

ליביו

אפשר הסבר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

mophie juice pack plus

תוספת של 2100mAh שיפנקו אותך.

שווה את תוספת המשקל השולי (תפחית את הקייס הנוכחי שלך)

יש דגם גם של 1700mAh - חסכת 14 גרם..

במשך שנתיים עם אייפון 4 פשוט לא חשבתי לרגע על הסוללה, כולל הכל דלוק ועם זמן גישה ברקע.

אז הסתובבתי עם עוד כמה גרמים בכיס אבל כל בוקר אתה יוצא מהבית עם 3400mAh על מכשיר אייפון 4.. (1400+2000)

כשחושבים על הנסיון לחסוך בסוללה באמצעות סירוס המכשיר בצורת ביטול פונקציות זה דבילי לגמרי.

כל הפואנטה זה שיש לך מכשיר חכם שמסונכרן להכל בריל טיים וכל הפונקציות האפשריות אקטיביות ולא מנוטרלות.

אגב,

הקייסים סוללות הסינים לא שווים כלום. ניסיתי 2 עד שהלכתי על הנ"ל.

פורסם

כנס להגדרות - כללי - שימוש

מה כתוב לך עכשיו למטה בשתי השורות של "זמן מאז שהוטען באופן מלא", ומה אחוז הסוללה שלך עכשיו?

פורסם
כנס להגדרות - כללי - שימוש

מה כתוב לך עכשיו למטה בשתי השורות של "זמן מאז שהוטען באופן מלא", ומה אחוז הסוללה שלך עכשיו?

הטלפון בטעינה אז אני אבדוק את זה יותר מאוחר .

פורסם
mophie juice pack plus

תוספת של 2100mAh שיפנקו אותך.

שווה את תוספת המשקל השולי (תפחית את הקייס הנוכחי שלך)

יש דגם גם של 1700mAh - חסכת 14 גרם..

במשך שנתיים עם אייפון 4 פשוט לא חשבתי לרגע על הסוללה, כולל הכל דלוק ועם זמן גישה ברקע.

אז הסתובבתי עם עוד כמה גרמים בכיס אבל כל בוקר אתה יוצא מהבית עם 3400mAh על מכשיר אייפון 4.. (1400+2000)

כשחושבים על הנסיון לחסוך בסוללה באמצעות סירוס המכשיר בצורת ביטול פונקציות זה דבילי לגמרי.

כל הפואנטה זה שיש לך מכשיר חכם שמסונכרן להכל בריל טיים וכל הפונקציות האפשריות אקטיביות ולא מנוטרלות.

אגב,

הקייסים סוללות הסינים לא שווים כלום. ניסיתי 2 עד שהלכתי על הנ"ל.

120 $ ?? אאוץ .אני מניח שאין טעם לחפש את זה באיביי .

פורסם
אני עם סוני אריקסון שעולה 100 שקלים. דגם "לבנת חבלה". מטעין אותו בכל ראש חודש.

לאיזה דגם התכוונת ?

פורסם
120 $ ?? אאוץ .אני מניח שאין טעם לחפש את זה באיביי .

בבאג זה עולה 450.

לדעתי? שווה כל פרוטה.

אתה אשכרה שוכח לגמרי מכל הנושא האולטרה מעצבן הזה.

הסוללה כבר לא אישיו.

שום חשש שעוד שניה נגמר ואיפה יש מטען בסביבה.

עד שהטכנולוגיה תביא לנו פתרון אחר לאבסורד הזה שנותנים לך פרארי ומגבילים אותו ל100 קמ"ש.

פורסם
בבאג זה עולה 450.

לדעתי? שווה כל פרוטה.

אתה אשכרה שוכח לגמרי מכל הנושא האולטרה מעצבן הזה.

הסוללה כבר לא אישיו.

שום חשש שעוד שניה נגמר ואיפה יש מטען בסביבה.

עד שהטכנולוגיה תביא לנו פתרון אחר לאבסורד הזה שנותנים לך פרארי ומגבילים אותו ל100 קמ"ש.

תודה על המידע. השאלה שלי איך אני מוודא שזה באמת מגבלות המכשיר ולא מכשיר דפוק במסגרת אלה שדיברו עליהם כמה הודעות למעלה ?

פורסם
שוב, בהנחה שאתה לא פורץ:

למעט אפליקציות ניווט, ריצה, מיפוי וכו' (או כל מה שמשתמש ב-GPS) אין שום היגיון "לסגור" אפליקציות. מיותר.

זה לא תמיד נכון.

זה תלוי אפליקציה. יש לי אפליקציה של המכללה שהיא פשוט זוללת סוללה גם אם סוגרים אותה ברקע. פתרון היה להוריד אפליקציה שהכניסה את האפליקציה הזו לhibernate

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דוגמה חיה מהיום :

8.5 שעות מאז הטעינה האחרונה, מתוכן שעתיים בשימוש. הסוללה כרגע על 75%.uju6ybah.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...