Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בת הזוג שלי מזה כשנה וחצי, עושה באפריל עלייה אחרי שסיימה לימודי משפטים בגרמניה לפני כמה חודשים (בדגש על החוק האירופי) ומאז עובדת בחברה שמתעסקת בתחום המסחרי (לאחרונה טיפלה ברכישה של פורשה ע"י VW).

היא לומדת עברית אבל קשה להגיד שהיא דוברת. יש לה שליטה מלאה בגרמנית (שפת אם), ברוסית (היגרה מלטביה בגיל 11) ובאנגלית (ברמה גבוהה - זו השפה שבה אנחנו מתקשרים).

היא בחורה מבריקה, ואני לא סתם אומר. היא סיימה את הלימודים (שזה בפני עצמו הישג כשמדובר על לימודי משפטים בגרמניה) בציונים גבוהים. בנוסף, היא ייצוגית מאוד.

מתכננת את העלייה עוד לפני שהכרנו ומרגישה שישראל זה הבית שלה. היא גרה בעבר בתל אביב כשנה במסגרת תואר מאסטר שעשתה באוניברסיטת ת"א, חוץ מביקורים שלה לפני ולאחר מכן. יש לה גם משפחה בארץ.

את מבחן הלשכה בארץ היא כמובן עדיין לא עשתה.

אנחנו כנראה נגור באזור מודיעין/מרכז.

כל מי שיכול להציע/מכיר מישהו שיכול להציע/מכיר מישהו שמכיר מישהו שיכול להציע לה עבודה, בתחום או קרוב לזה, בחברה פרטית/משרד ממשלתי ויכול להפנות אותנו אליו/אליה תבוא עליו הברכה. יעזור לה מאוד בהתאקלמות בארץ ולנו בכלל כזוג צעיר.

תודה מראש.:mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם

חלק גדול מהעובדים אצלי בחברה לא יודעים עברית שוטפת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

קנית אותי ב"עולה חדשה", איבדת אותי ב"בת הזוג שלי"... :-P

בכל מקרה בהצלחה, אני בטוח שהיא תצליח עם כישורים ורזומה כשלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שווה אולי לפנות לשגרירות גרמניה בתל אביב.

אולי הם מחפשים מישהי לתפקיד שיתאים לה או שיוכלו לעזור לה בהכוונה תעסוקתית בארץ לדוברי גרמנית.

פורסם

שוק עו"ד בארץ מוצף ביותר, כך שלדעתי עדיף להמשיך לעבוד בחו"ל ולחפש אולי עבודה שתזמן לה נסיעותתכופות לארץ. לדוגמה :חבר טוב הינו עו"ד בתחום נדל"ן, שעובד עם לקוחות באנגליה, שמחפשים לרכוש\להשכיר\להחכיר נדל"ן בארץ. בממוצע הוא נמצא 10 ימים באנגליה בכלחודש ,לעיתים יותר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

Derish, אתה צודק, חשבתי לשנות את הכותרת ל"משפטנית צעירה עושה עלייה, צריכה עזרה במציאת עבודה" אבל משום מה זה לא נותן לי לערוך את ההודעה יותר.

בכל מקרה, תודה על הנכונות לעזור. Much appreciated.

פורסם

כנס לגוגל חפש את רשימת המשרדים הגדולים. כל שנה מתפרסמת רשימה כזו שתכתוב להם מכתב מנומס, עם קורות החיים . יחטפו אותה!! ולאט לאט שתעשה את בחינות הלשכה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...