Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע פגע ברכב שלי מאחור, באמצע הצומת, כשכמעט הושלמה הפניה.

יש מצלמה בצומת, לא ברור לי אם היא רק עובדת שמישהו עובר באדום, מישהו יודע איך מבררים את זה? ואם זו מצלמה שמשדרת כל הזמן איך אפשר להשיג "סרטון" של התאונה? (שאלתי באגף התנועה, הם הפנו אותי לתחנת המשטרה הקרובה שהפנתה אותי לאגף התנועה ....)

לצערי נהג האופנוע מכחיש שהוא אשם (למרות שאין הסבר הגיוני אחר איך הוא פגע) ולכן אם יהיה לי תיעוד זה יעזור בתביעה.

תודה מראש למי שיכול לענות על זה.

פורסם

מצלמה בצומת בד"כ מצלמת רק ברמזור אדום או מהירות גבוהה מהמותר.

רוכב האופנוע יכול להכחיש עד שנה הבאה שהוא אשם, אבל בתור זה שפגע בך מאחורה הוא זה שיצטרך לתת הסברים ולא אתה, כברירת מחדל הוא האשם ולא אתה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלום רב

כאשר רכב פוגע ברכב אחר מאחור האשמה חלה עליו אלה אם כן הוא יכול להוכיח נסיבות מיוחדות

אם אתה נתקל בקשיים בתביעה אתה מוזמן לפנות אלי למייל

אלעד רונן

חוקר ומשחזר תאונות דרכים

פורסם

אולי אני ארשום משהו שלא כל-כך קשור לשרשור הנ"ל אבל - צר לי אך בישראל, באם אתה הולך למשפט ללא עורך דין (כ-3000 ש"ח+ מע"מ על ייצוג בבית המשפט) ונגדך פועל אדם עם עו"ד - נטיית בית המשפט תהיה לצידו של הצד שנגד. זה בדוק סטיסטית, וזה בדוק בשטח. וזה לא צודק!

אם אתה לוקח "ממלא מקום" (כך אני קורא לעו"ד של הסנגוריה הציבורית) - לא יעזור לך הרבה... למראת שיש ביניהם כאלה שרוצים לבנות קריירה ו"עושים לעצמם שם", אבל זה 15% שיצא לך כזה.

יש פורום מצויין שאני ממליץ - שם יש עו"ד שנותן תשובות ענייניות - ובפורום -בחינם :)http://forums.d.co.il/forum.aspx?f=140

עו"ד גיל באיער - עונה שם על שאלות לעניין! בתחום הפלילי....

פורסם

תהליך פשוט כתוב מכתב לבחור תן לו הערכת הנזק וזמן של 10 ימים לשלם לך את הנזק. שילם יופי. לא שילם תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. שם אין עוכרי (עורכי דין ) ובדרך כלל הצודק מנצח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חבר נכנס בעמוד תאורה והפיל אותו, כמובן האוטו total lost, רצינו להעלות זכרונות ולראות את זה.

העירייה אמרה שרק אם המשטרה תבקש הם יתנו את הסרטון.

• תוכן חדש...