Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז זה פרצופו של ה-ADAC שחברי פורום רבים מיהרו לשלוף נתונים "מהימנים" מפרסומיו בכל דיון (כמו על אמינות, למשל)? :?

עוד עדות עד כמה חשובה היחצנות ועד כמה גם הגרמנים הם.. נו, איך קוראים לזה.. בני אדם. הגרמנים (VAG בעיקר) נהנים ממפלצת יחצנות אדירה ודורסנית, שגורמת נזקים קשים לקונצרנים האחרים באירופה. על אלו ליצור חזית אנטי-גרמנית משותפת.. אם הייתי פיאט הייתי פונה ל-PSA\רנו ולהיפך כדי להחלישם.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

עכשיו הם נזכרים? מזל שאני לא ניזון מynet למנת עיתונות הרכב שלי. בעיתונות הגרמנית מדברים על זה כבר כמה שבועות.

התפרסמו עוד דברים הרבה יותר חמורים: האירגון מפרסם סטטיסטיקות של מכוניות תקועות שנזקקו לחילוץ על פי יצרנים ודגמים.

מסתבר, שהסטטיסטיקה שהם פירסמו התבססה על נתונים של נהגים שפנו ישירות לחברת החילוץ, שמהווים כ4% מסך הקריאות לעזרה. בגרמניה נהוג לפנות לחילוץ דרך מוקד יצרן הרכב והם אלו ששולחים את המחלץ. כל הקריאות הללו לא נכנסו לסטטיסטיקה ולפיכך ברור שהנתונים שפורסמו הם חסרי ערך. מן הסתם שוחד גרם לשיטת החישוב המוזרה הזו.

כעת נבדקים גם מבחני הצמיגים של האירגון.

לצערי, בבחירת מושבי בטיחות אני נוהג להיעזר בתוצאות מבחני הריסוק של הADAC, כי אני לא מכיר עוד אתר שמרכז נתונים של מבחני ריסוק של מושבי בטיחות.

איך בארזים נפלה שלהבת..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סקרים זה ללוזרים.

תבדקו לבד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חבל שלקרוא כתבה אתם לא יודעים...

הגולף זכתה בכל מקרה בלי הוספת הקולות, מה שכן העורך דאג שלושת היצרניות הגדולות בגרמניה (BMW , VW , MERC ) יהיו בחמישיה הראשונה של הרשימה וגם דובר על כך שבכירים השתמשו במסוק שנועד לצרכי חירום לנסיעות פרטיות שלהם.

אבל היי תמיד אפשר להשמיץ את תוצרת VAG בשביל הכיף...

Detailer.gif
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זכתה ביושר או לא, המקרה הזה מוכיח שהכל מתחיל ונגמר בכסף.

לא רק את הכתבים של וואלה רכב ושות' אפשר לקנות.

ההמלצות הכי שוות מגיעות רק מ nobodies כמונו, ללא כוונת רווח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פורסם בעולם הרכב לפני כחודש. כשהייתי בגרמניה לפני כשלושה שבועות - דובר על זה לא מעט בעיתונות המקומית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...