Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 121 שנת 1994 אוטומט עם 157000 ק"ם.

לפעמים קופץ/יורד לי הטורים ופתאום נכבה לי המנוע (גם באמצע נסיעה) ולפעמים לא מתניע שוב עד שמחכים זמן מה (לפעמים 30-45 דקות). אם אני נוסע וחונה והרכב יושב יותר מ20-30 דקות לפעמים לא מתניע בכלל עד שיתקרר לגמרי. ואם כן מצליח להתניע בדרך כלל מתחיל בעיות בתוך 5-10 דקות וכמעט בטוח יתקע בתוך זמן קצר. אבל אם הרכב מצליח לעבור את השלב הזה אפשר לנסוע חופשי עד אילת וחזור בתנאי שהרכב לא יושב בכלל. בדרך כלל בבוקר לא עושה לי שום בעיות ואפשר לנסוע חופשי עד שאני מכבה אותו.

בדקו לי במוסך וגילו שאין ניצוץ אבל אין להם מושג למה. שניה אחד עובד ושניה אחד לא. החליפו לי פלאגים וחוטים, פילטר דלק והוא היה בטוח 99% שהבעיה במפלג או המכסה אבל חחלפנו שניהם ולא עזר בכלל. (היה לי מזל שמצאו בכלל את החלק ושנתנו לי לנסות אותה לפני התשלום). אז החזרנו את המפלג לחלקי חילוף ואחר כך חיפשו לי חוטים משוחררים אבל לא מצאו משהו. הוא עבד על זה 6 שעות בלי לגלות את הבעיה. הסטרטר תקין ועושה רעש.

לא עשיתי בדיקת מחשב כי אין להם את המכשיר ושהלכתי למוסך אחר הוא אמר לי שאי אפשר לבדוק קודים אם אין את התקלה באותו רגע ולפי חוק מרפי הרכב עבד פיקס שהייתי שם.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? יש סיכוי שגם למפלג החילופי היתה אותה בעיה בדיוק? מישהו יכול להמליץ על מוסך בירושלים שיכול לטפל לי בזה בלי להחליף לי דברים סתם ובלי שיעלה לי המון כסף (זה רכב ישן)? זה נכון מה שהוא אמר לגבי הבדיקת מחשב? זה ממש אחלה רכב ועד עכשיו לא עשה לי שום בעיות...

גם שמתי לב שאחרי שהוא החזיר את המפלג יש הרבה פחות כח ממה שהיה. יכול להיות מקרה אבל לא נראה לי ואני לא רוצה לחזור לאותו מוסך.

עריכה אחרונה על ידי ishtam
  • תוכן חדש...