Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב חם ואני עומד ברמזור הטורים נופלים עד ל0 האוטו רועד כמה שניות ואז הטורים מתייצבים.

ולפעמים הטורים לא מתייצבים והמנוע נכבה, כשהטורים נופלים ל0, נורת המצבר דולקת.

 

אשמח לעזרה.

 

תודה רבה.

פורסם (נערך)

היי סיימון, הייתי מציע לבדוק את הצינור אוויר שיוצא מהמסנן אוויר למצערת. אם יש איזה קרע זה יכול לשבש את העסק של המנוע. זה צינור שחור עם כפלים כמו באקורדיון. ובנוגע לנורה של המצבר זה תקין כשהרכב כבוי, זה מראה לך שאין טעינה (האלטרנטור לא בתנועה)

עריכה אחרונה על ידי mazda3s
פורסם

אבל הנורה של המצבר דולקת כשהטורים נופלים ל0, והמנוע עדיין בפעולה ומיד לאחר כמה שניות הטורים מתייצבים והנורה נעלמת.

פורסם

שהמנוע כימעט ניכבה בוודאי שהמנורה של המצבר תדלק קלות עד שהטורים יעלו ולעיתים תתלווה לה גם נורת השמן. נקה מיצערת ואני מאמין שהבעיה תיפתר.

פורסם

תופעה של צינור יניקת אוויר קרוע/סדוק, בדוק בין הפילטר אוויר למצערת ישנו צינור עבה של יניקת אוויר אם הוא קרוע או סדוק משם נמשך אוויר לא מבוקר שמשבש את הקריאה של חיישן מד זרימת אוויר.

 

בדוק צינורת וואקום בנוסף.

 

אם הכל תקין בצע ניקוי ייסודי למצערת, ולאחר מכן נתק מינוס מהמצבר למספר דקות וחבר בחזרה, בהתנעה הראשונה לאחר מכן תניע את המנוע ותן לו לעבוד בסרק מבלי ללחוץ על הגז או להפעיל צרכני חשמל למשך 10-15דקות.

×
×
  • תוכן חדש...