Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב המדובר הוא פביה אך זה נכון לכל רכבי VW.

במסגרת הטיפול קניתי גם פילטר דלק, אך אני לא מצליח לחלץ את הישן.

על הצינורות מובנה קליפס, שצריך ללחוץ אותו ולמשוך את הצינור עמ להוציא אותו.

ניסיתי ללחוץ עליו עם 5 מברגים\פליירים אצבעות ומה לא, אך הצינור עדיין נשאר תקוע.

ניסיתי לשמן אותו, הוא זז קצת יותר אבל עדיין זה תקוע.

אודה לרעיונות לחילוץ הקליפס הסורר

פורסם

קודם כול הרבה סבלנות כי אם תשבור את החיבור או את הכפתור תצטרך להחליף את כול צינור הדלק. מכיוון שפילטר דלק מחליפים אחת ל-90K או בכלל לא הלחצנים בשתי צידי החיבור מתמלאים באבק ולכלוך לכן קשה ללחוץ עליהם.

ראשית תארגן לך מברשת שיניים ישנה או מברשת צבע קטנה וטבול אותה במים ונקה היטב בעזרת המברשת את החיבור הפלסטיק היכן שהלחצנים נמצאים.

אתה חייב ללחוץ בו זמנית על שתי הלחצנים ואז למשוך בזהירות את הצינור. אל תשתמש במברג או בכלים אלא רק בעזרת האצבעות.

אני מבטיח לך שבשיטה הזו הצינור התפרק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מכיר הנחייה כזו להחליף את פילטר הדלק ברכבך.

אתה כנראה צודק יש רק לחצן אחד. אני כבר לא זוכר כי יצא לי להחליף בגולף הקודמת את הפילטר רק פעם אחת.

בכול מקרה תנסה להתיז גם מים בעזרת שפריצר על איזור הלחצן בכדי לנסות להסיר את הלכלוך שנדבק בו. בכול מקרה כדאי מאוד להרים את הרכב על בוקים או לעלות קצת על המדרכה בכדי שיהייה נוח לטפל ולפרק את הפילטר.

קצת סבלנות והצינור יצא החוצה.

פורסם

אם צינור הדלק מחובר לפילטר כמו בגולף דור 4 אז אין טבעת אבטחה שיש לחלוץ (כמו בתמונה שצירפת) אלא ללחוץ על 'הלחצן' בצבע כחול או שחור ולמשוך את הצינור החוצה.

פורסם

בהמשך למה שכתבתי קודם לכן, חשוב להוציא את הפיוז של משאבת הדלק ולהניע את הרכב ולתת לא לעבוד עד שהוא כבה לבד עלמנת לרוקן את הדלק מהצינורות. אם לא ביצעת זאת אתה עלול לקבל שפריץ של דלק.

פורסם

תודה על התגובות.

אנסה מחר לנקות את הצינורית ואז למשוך אותה.

עפי מה שבדקתי אין טבעת אבטחה אלא רק ללחוץ ולהוציא.

נקווה שמחר אצליח להחליף את הפילטר.

תודה

• תוכן חדש...