Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סוזוקי סויפט בצבע כחול מטאלי

אני מעוניין להוריד כמה שריטות מהצבע- בעיקר פגיעות מפתיחת דלת - מה הדרך הפשוטה ביותר? מה החומרים שצריך (אין לי מכונה... אם מישהו עם מכונה מוכן לעזור תמורת תשלום "סמלי" אני מעדיף את זה מאשר לקנות מוצרים ש90% מהם יתייבשו לפני שאני אסיים אותם)

לפי מה שאני מבין- אני צריך פוליש יחסית גס ואז עדין + פדים

דבר שני- אני רוצה לקנות משהו שיגן ע הצבע קצת יותר מהוקס (אם אפשר- אני משתמש בקולונייט 845 ומי שמכיר יודע כמה הוא עמיד), אם אפשר שיטשטש סוירלים והכי חשוב שיהייה עמיד לאורך זמן. אם יש משהו מומלץ, תמליצו :) (עד 250 ש"ח ורצוי אריזת ניסיון אם יש)

בנוסף, אני רוצה לנקות כמה מוצרים ולא יודע איפה עדיף (הקישורים למוצרים זה מחיפוש בגוגל, לא נראה לי שזה ההכי משתלם- בנוסף אני מעדיף להזמין הכול במקום אחד אם אפשר):

ננוסקין תחליף פלסטלינה - ספוג עדין (רכב יפני בתוצרת מזרח ארופה - צבע רך)

דודו ג'וס ליים פריים כהכנה לשכבת הגנה

פדים - מטליות MF יש לי מספיק, אני צריך פדים לפוליש (אלא אם יהיו מתנדבים), לסילנט\ גלייז ולליים פריים. לוקס הנוזלי יש לי פד מיקרופייבר של דודו והוא מעולה, לא יודע אם אחד נוסף כזה יתאים לשאר החומרים. את הצהובים של מגוויארס אני לא אוהב. סופגים יותר מידי מהחומר

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדוק את הקישור האחרון , אני חושב שאתה צריך פדים אחרים ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני ממעיט להשתמש בפדים שהצעת. הם לא סופגים מספיק ולפעמים כל העסק גם דולף. קצת פאדיחה בזמן פגישה עסקית עם לקוחות.

לגבי איפה לקנות - תבדוק באיביי, או באתרים הבריטיים המוכרים (המועדף עליי- Shinearama).

לגבי הפולישים - נכון, אתה צריך גס ואז עדין. לדעתי תרכוש UC של מגוויארס ולאחריו תיישם Swirlx או UP.

יש את המוצרים באריזות מיניאטוריות - תשתמש בהם.

לגבי הוקס - הקולינייט לא מספיק לך ? דווקא וקס מאוד עמיד ונחשב איכותי למדי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה, אבל אני לא צריך וקס- אני חושב על גלייז או סילנט (מה שיתאים לדרישות שלי...)

פורסם
אני ממעיט להשתמש בפדים שהצעת. הם לא סופגים מספיק ולפעמים כל העסק גם דולף. קצת פאדיחה בזמן פגישה עסקית עם לקוחות.

לגבי איפה לקנות - תבדוק באיביי, או באתרים הבריטיים המוכרים (המועדף עליי- Shinearama).

לגבי הפולישים - נכון, אתה צריך גס ואז עדין. לדעתי תרכוש UC של מגוויארס ולאחריו תיישם Swirlx או UP.

יש את המוצרים באריזות מיניאטוריות - תשתמש בהם.

לגבי הוקס - הקולינייט לא מספיק לך ? דווקא וקס מאוד עמיד ונחשב איכותי למדי.

שיינרמה כבר סגרו את הבסטה לפני חודש..

פורסם

קודם כל קצת סדר, גלייז וסילנט הם שני חומרים שונים, הגלייז ממלא סווריליס מזעריים ומעניק ברק והסילנט נותן שכבת הגנה.

לGC יש פולישים באריזות קטנות ואני חושב שגם לmenzerna והם יספיקו לך (וישאר לך קצת לעתיד)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupni- תודה, אני יודע מה ההבדל בין גלייז לסילנט- בעיקרון שניהם נותנים הגנה (ברמה שונה) ויכולים לשמש בסיס לוקס (שנותן הגנה טובה מספיק כשלעצמו במיקרה של הקולונייט)

אני מחפש המלצה למוצר :). הדבר היחיד שאני מכיר שעומד בדרישות שלי זה הבלאק לייט, אבל הבנתי שהוא לא הכי עמיד (לאורך זמן- וזה הכי חשוב לי), לא הכי נותן הגנה וממלא סוירלים ברמה סבירה.

אפשר בבקשה קישור לפולישים? ואיזה פדים אני צריך בשבילהם?

פורסם
rupni- תודה, אני יודע מה ההבדל בין גלייז לסילנט- בעיקרון שניהם נותנים הגנה (ברמה שונה) ויכולים לשמש בסיס לוקס (שנותן הגנה טובה מספיק כשלעצמו במיקרה של הקולונייט)

אני מחפש המלצה למוצר :). הדבר היחיד שאני מכיר שעומד בדרישות שלי זה הבלאק לייט, אבל הבנתי שהוא לא הכי עמיד (לאורך זמן- וזה הכי חשוב לי), לא הכי נותן הגנה וממלא סוירלים ברמה סבירה.

אפשר בבקשה קישור לפולישים? ואיזה פדים אני צריך בשבילהם?

אתה לא צריך הגנה מהגלייז כל עוד אתה מיישם מעליו הגנה, הוא יחזיק כל עוד ההגנה שמעל תחזיק.

רוצה גלייז שממלא סווירלים בצורה אדירה ומכין את הקרקע לפני ההגנה?

autoglym srp new formula, לא תחזור אחורה (ההבדל בין הפורמולה החדשה לישנה הוא העובדה שהפורמולה האחרונה כמעט ולא מייצרת אבק, וההגנה ארוכה יותר, לא שזה אמור לשנות משהו).

GUGI , ברוך שובך.

"יאללה בירי".

פורסם

נראה טוב.

זה יכול להיות תחליף לדודו ליים פריים?

אפשר בבקשה גם המלצות לציוד לפוליש ידני (האמת שאני אפילו חושב על ליטוש בנייר זכוכית קצת... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=510510)

למקרה שלא יסתדר לי להגיע למישהו עם מכונה

פורסם

יהווה אחלה תחליף לליים פריים, בהנחה ואתה רוצה למצא סווירלים.

הליים פריים הוא אחלה קלינר, עם חומרים שוחקים עדינים שמכינים את הצבע.

(להבדיל מהליים פריים לייט שבו אין חומרים שוחקים והוא קלינר נטו).

לגבי פוליש ידני, מעבר לאולטימייט קומפאונד אין לי ניסיון.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...