Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויו R1R או טויו T1 sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך אתם עדיין ממשיכים להמליץ על הT1R/S,מדובר בצמיג שעושה את העבודה טוב למשך חודש-חודשיים ומשם צמיג דריפט ולא יותר מזה.

הדופן נשחקת מהר מאוד,והצמיד מאבד מהתכונות שלו עוד יותר מהר.מניסיון של כמה סטים כאלה על 2 רכבים-לא ממליץ למי שנוהג חזק על בסיס קבוע.

אני כרגע נועל הנקוק וונטוס V12,שעבר אין סוף של התעללויות,כולל דריפטים מידי פעם,והוא מראה עמידות מפתיעה,הדופן עדיין כמו חדשה ואין את השחיקה המוגברת שאני רגיל למצוא על הT1R תוך פחות מחודש.

פורסם
לא כדאי לערבב. כלכלית - זה ימנע ממך להחליף קדמיים באחוריים כשתרצה לאזן שחיקה. טכנית - זה לא אפקטיבי, פשוט ה-ESP שלך יעבוד קצת יותר. מקסימום, תשחק קצת עם הלחצים לפני יום מסלול (לא בכביש בבקשה..)

מפאת חוסר הניסיון- מזתומרת לשחק עם הלחצים? איך?

פורסם
אני לא מבין איך אתם עדיין ממשיכים להמליץ על הT1R/S,מדובר בצמיג שעושה את העבודה טוב למשך חודש-חודשיים ומשם צמיג דריפט ולא יותר מזה.

הדופן נשחקת מהר מאוד,והצמיד מאבד מהתכונות שלו עוד יותר מהר.מניסיון של כמה סטים כאלה על 2 רכבים-לא ממליץ למי שנוהג חזק על בסיס קבוע.

אני כרגע נועל הנקוק וונטוס V12,שעבר אין סוף של התעללויות,כולל דריפטים מידי פעם,והוא מראה עמידות מפתיעה,הדופן עדיין כמו חדשה ואין את השחיקה המוגברת שאני רגיל למצוא על הT1R תוך פחות מחודש.

מה שאתה אומר נכון לגבי הT1R שבאמת הגיע הזמן להוציא אותו מרשימת מומלצי הפורום.

הT1 SPORT מהווה שיפור משמעותי מכל הבחינות ונותן תמורה הכי טובה לכסף ברוב המידות. אין T1S זה צמיג ישן וגרוע שלא מיוצר יותר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אז למי שנוהג עצבני (והכוונה לא בקו ישר, אצלי גם ככה אין קו ישר :lol:), לא כדאי ללכת על R1R?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם רציניים? צמיג דביק שעולה 2100 במזומן לרביעיה 225/40/18 (בדקתי) R1R.

אז הקומפאונד שלו רך מאוד וכשהטרד נגמר הוא מאבד אחיזה שזה טבעי, אז הבלאי מוגבר כמובן בגללל הרכות.

אז אתם טווענים שצמיגים עם מקדם שחיקה 280 אוחזים טוב יותר מצמיג בעל מקדם שחיקה 140.

אל תהיו מצחיקים חברים...

זה שהמחיר פה הוא זנותי לא אומר שהצמיג לא טוב. בארה"ב המחיר זהה ל NEOVA A08 וקצת זול יותר מ RE11.

מה שאני לא יכול להגיד על ההבדל בארץ שהוא פי 2 לפי מיטב ידיעתי (תקנו אותי אם אני טועה).

במחיר הזה עדיף להחליף סט לסט טרי יותר מאשר לשלם פי 2, הלא כך?

פורסם

יבגני, אני מודע למה שאתה כותב, אבל מצד שני במחיר מעט יותר גבוה ניתן להביא הנקוק וונטוסV12, יוקו SDRIVE, במחיר זהה גם פדרל 595RSR.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במידה 225/40/18 הפדרל עולה 800+ לצמיג (בדקתי).

בחישוב פשוט זה הבדל של 1300 שקל ל4. האם שווה לי לקחת את עכוזי הצנום ולהגיע למרכז שזה דלק וזמן כדי להוציא יותר כסף...? לדעתי לא.

S DRIVE בעל מקדם שחיקה גבוהה 280 או מעל. צמיג טוב אבל לא באותה קטגוריה עליהה אנחנו מדברים.

ההנקוק 280 גם כן...

זו לא אותה אחיזה, לא משנה איך אתה מסתכל על זה.

אין קסם, מקדם שחיקה נמוך משמע אחיזה גבוהה, מקדם שחיקה גבוהה משמע אחיזה נמוכה יותר וחיי צמיג ארוכים יותר.

פורסם

ל R1R אחיזה גבוהה מאוד בהתחלה. אחרי יום מסלול אחד כבר הרגשתי בנסיעה רגילה ירידה באחיזה שלו ואחרי 4 חודשים הוא אוחז כמו צמיג סיני מבחינתי. זה צמיג טוב למי שנוסע חזק ובהרבה ימי מסלול ומוכן להחליף סטים בקצב מהיר (במיוחד את הקידמיים)

אני כבר אחרי שמיניית צמיגים כזו. אני מתכוון להחליף ל T1 Sport כמו ברכב השני שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הזמנתי רבעיית הנקוק K110 לפיז'ו שלי, שיחליפו את ה R1R שם. דיווחים בהמשך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני שואל אותך ישירות (לא ענו לי בפעם הקודמת) - האם קיים T1 SPORT במידה 195.50.15 ??

תודה

גיא

לצערי טויו לא מייצרים את ה- T1 Sport במידה הזו, אלא רק את T1R ו- R1R.

דגם ספורטיבי מומלץ מאוד במידה הזו הוא Hankook K107 (ידוע גם כ- Ventus S1 evo).

• תוכן חדש...