Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס מודל 2000 1.6 LX

1 המזגן עובד יופי בקירור אבל לא בחימום...כשאני מעביר למצב חום ממש כאילו אין תגובה (לא שמתי גז מזגנים לאחרונה אך אם הוא מפיק קור אני מאמין שזה אומר שלא חסר גז) יש למישהו רעיון מה הבעיה?

2 לגבי אינפוזיה לרכב בעזרת תוספים ..הרבה אנשים אומרים שזה לא מומלץ לבצע טיפול כזה ברכב ישן אך כל מי שעבר את הטיפול ורשם על כך תגובה אמר שזה עשה פלאים ברכב שלו גם ברכבים ישנים

3 רדיאטור אוכל מים אני ממלא פעם בשבוע.... הציעו לי לבדוק את הגומיה של פקק הרדיאטור (האם מומלץ להחליפו?)

הונדה סיויק שנת 2007 1.8

1 החלפתי מצבר לרכב כי המצבר הקודם הלך לעולמו ולאחר מכן כשאני נועל את הרכב עם השלט החלונות לא עולים אוטומטית...

למה זה קורה? (חשוב לציין שמנגנון החלונות עדיין עובד ורק בנעילה של הרכב באמצעות השלט החלונות לא ננעלים

2 אני צריך המלצה לצמיגים טובים שלא יהיו יקרים מידי

פורסם

התחושה שלי זה שיש לך דווקא נזילה מראדיאטור הפנימי של הרכב,מפה אמור לצצת החום שמחמם את חלל הפנימי של הרכב.

היות וציינת שאין לך חימום ברכב, והואיל וגם ציינת שהרדיאטור שלך מאבד מים, רצוי שתעשה בדיקה בלחץ ולראות לאן נעלמים לך המים. אגב הרדיאטור המקורי של רכב זה ידוע כבעייתי ומומלץ לא לחסוך אם צריך להחליפו שלא תגיע בסופו של יום להחתלפת מנוע כתוצאה מהתחממות.

פקק חדש עולה סביב ה - 30 עד 50 ש"ח, לא בטוח שיפתור לך את הבעיה, במיוחד אם יש לך נזילה מהרדיאטור אך בכל זאת ממליץ להחליף כל כמה שנים כי הקפיץ בתוך הפקק מתעייף.

תוספת לדלק לרוב עוזר לנקות את המערכת, לשפר את צריכת הדלק ומסייע חלקי לעבור את בדיקת זיהום האוויר השנתי.

• תוכן חדש...