Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה מקרה, ואני צריך מוצר כמה שיותר זריז שיגיע אליי. מסין הבנתי שאסור להזמין, כי זה לא יגיע גם בעוד שנתיים. ארה"ב זו האופציה הבאה - אבל מסתבר שעקב שינויים מוזרים של איביי, כל משלוח לישראל מתחיל ב40$ בכיף. מה נסגר פה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

דווקא זה לא ככה,מה אתה מנסה להזמין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש לא. זה תלוי במוצר ובמוכר.

סוללה למחשב נייד שהגיעה אתמול עלתה $15.5 ועד $7 המשלוח. סה"כ כ-80 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עט S pen מקורי ל-Samsung Galaxy Note 2. בנתיים הדבר הכי זול שמצאתי היה קוריאני שמבקש על זה 100 ש"ח. אצל האמריקאים יש גם ב 10$, אבל משלוח פי 4.5.

פורסם

אתם תותחים.. מרגיש כל כך טיפשי :oops: תודה רבה!

אני מתלבט אם להזמין מהקוריאנים בצבע שחור, או מהגרמנים בצבע לבן. הם יוצאים הכי זולים... איך הזמני משלוח מקוריאה? מישהו הזמין משם משהו לאחרונה?

פורסם

ידוע שמארה"ב המשלוח יקר בהרבה מקרים,ככה זה אצלם.

קרה לי אפילו כמה פעמים שהמשלוח (רגיל כמובן,לא שום סוג של אקספרס\מהיר) עלה יותר מהפריט :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כאשר אתה מריץ חיפוש בחר בראש הדף לסדר לפי Price+Shipping: Lowest first. ברירת המחדל היא מחיר בלבד. יש מקרים הזויים של מוצר בדולר ומשלוח ב-100.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתלבט אם להזמין מהקוריאנים בצבע שחור, או מהגרמנים בצבע לבן. הם יוצאים הכי זולים... איך הזמני משלוח מקוריאה? מישהו הזמין משם משהו לאחרונה?

פחות משבועיים בפעמיים האחרונות.

:turn-l:
פורסם

"שמעתי ש..." בהרבה מקרים אינו נכון. רק השמצות חסרות בסיס.

דווקא איביי מתנהלים בשקיפות רבה ואם הם משנים משהו בחוקי המשחק נשלחת הודעה ללקוחות רשומים.

אני לא מאמין שהם נתנו/יתנו הנחייה לספקים לגבי מחרי משלוח. האתר שלהם כל כך אמין וטוב.

אתמול לקחתי בדואר פריסבי מדגם מיוחד שהוזמן מארה"ב בראשית החודש והגיע תוך 10 ימים, עלות המשלוח היתה $10.

מנסיוני משלוחים מקוריאה מגיעים מהר יחסית, תוך ימים ספורים. ה'תקיעה' של כמה שבועות עד הבית - היא בישראל.

מסין/הונג קונג לוקח זמן, ולאחרונה הרבה.

אם אתה רוצה סיפוק מהיר - תשלם מה שדורשים בישראל ותהנה בלי לקטר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול לקחתי בדואר פריסבי מדגם מיוחד שהוזמן מארה"ב בראשית החודש והגיע תוך 10 ימים, עלות המשלוח היתה $10.

לא מקנא בזה שצריך לתפוס אותו בצד שלנו :-P

• אחראי פורום
פורסם

דרך מי היה המשלוח? יש לי חבילה בגודל דומה לדעתי (25 על 50 על 2 ס״מ) עם משקל אפסי שנמצאת אצל חבר ב-LA,

לא מצא משלוח פחות יקר מכמעט 90 ש״ח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אתה רוצה סיפוק מהיר - תשלם מה שדורשים בישראל ותהנה בלי לקטר.

הייתי עושה את זה, אם הייתי מוצא איפה יש כזה. לא מצאתי.

• תוכן חדש...