Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי בעיה שבאתי להזמין מוצר מאיביי, לחצתי לקנות את המוצר, והמשכתי עד לקטע של האישור הסופי, אבל אז פתאום החלטתי שאני לא רוצה להזמין את המוצר, אז לא סיימתי את הפעולה הסופית, אבל באיביי זה מופיע כאילו שלחצתי להזמין אבל עוד לא שילמתי.

מישהו יודע איך אפשר לצאת מהקניה הזאת? כי פעם זה כבר קרה לי ואז הם שולחים לי הודעה שאם אני לא מזמין את המוצר הם יתלוננו על המשתמש שלי כלא אמין ואז 90 אחוז שנועלים לי את המשתמש, כבר נעלו לי אחד בעבר ולא יכולתי להזמין אז עשיתי משתמש חדש, אז אני לא רוצה שוב לאבד את המשתמש שלי, אך גם לא מעוניין לקנות את המוצר שחשבתי לקנות לפניכן.

אשמח לעזרה, באיביי זה מופיע ככה בירוק, שאני צריך להשלים את הקניה.

עריכה:

אם אין דרך לבטל את זה, יכול להיות שאני צריך לשלוח למוכר הודעה שלחצתי בטעות על המוצר או משהו כזה וזה התבטל?

טוב זה מה שעשיתי עכשיו אך אם יש דרך אחרת לבטל את הקניה זה עדיף תודה.

6no3.png

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

איך הצלחת לעשות את זה בפעם השנייה?

באיביי זה נגעת נסעת. זה לא שלא קנית. קנית, רק לא שילמת עדיין.

אתה עכשיו כעיקרון נתון לחסדיו של המוכר. אתה צריך לפנות אליו, להסביר שקנית בטעות - שאתה לא צריך את זה, ושאתה מבקש יפה שיבטל את המכירה בהסכמה הדדית.

אם לא יסכים, או שתשלם עבור המוצר, או שהמוכר יפתח נגדך תלונה, ואתה עלול להיות מורחק שוב.

פורסם

כל מה שנאמר מעלי נכון.

אבל יש לך עוד אפשרות(אם לבקש יפה לא עבד)- אתה מאיים בלתת FEEDBACK שלילי במידה ולא יבטל (זה מחייב לקנות)

פורסם

קנית את המוצר אך טרם שילמת.

תפנה למוכר ותבקש ממנו באדיבות ובלי איומים שיבטל את העיסקה מכיוון שלחצת

בטעות או מסיבה הגיונית כלשהי. רוב הסיכויים שהמוכר יסכים אך במידה ולא,

הסבר לו שאתה הולך לקבל מוצר שאתה לא צריך ואתה מעדיף בד"כ לתת פידבק הכי

טוב אך הפעם לא תוכל לעשות זאת.

אל תיגש ישר לאיומים.

איך אתה עושה את אותו הדבר שבגללו העיפו אותך פעם שעברה?!

פורסם

תודה, על העצות בנתיים שלחתי לו הודעה שהזמנתי את המוצר בטעות וכאילו התכוונתי להזמין מוצר אחר או משהו כזה.

קשה לי להתבטא כמו שצריך, כי אני לא יודע אנגלית, אז המתרגם של גוגל הוא העזרה שלי כרגע בעניין הזה, וזה עוזר לי המון, אני בודק את התרגומים אם הם מתורגמים טוב ושולח.

איך אני עושה את זה שוב? קודם כל אתם צודקים אני צריך לחשוב טוב טוב ליפני שאני מזמין משהו שאני לא סגור עליו 100 אחוז

אבל האמת שלא כזה חשוב לי המשתמש הנוכחי שלי, ככה שמקסימום אני הצתרך לעשות אחד חדש, מה שיפריע לי זה רק ההתעסקות שוב פעם בהרשמה לא יותר מיזה.

שוב תודה על העצות מקווה שהוא לא יעשה לי בעיותויגיש תלונה באיביי.

פורסם
כל מה שנאמר מעלי נכון.

אבל יש לך עוד אפשרות(אם לבקש יפה לא עבד)- אתה מאיים בלתת FEEDBACK שלילי במידה ולא יבטל (זה מחייב לקנות)

את זה אני יהיה יכול להגיד לו רק אחרי שהוא כבר יגיש את התלונה, כי אני לא יבוא אליו מההתחלה באיומים כי זה לא יפה, אבל במידה והוא יגיש תלונה זה כבר מאוחר מידי.

אבל בדרך כלל המוכרים מאוד נדיבים ורוצים מאוד לרצות את הלקוחות שלהם אז הסיכוי שלא לא יסכים לבטל את ההזמנה הוא דיי קטן אני חושב.

פורסם
כל מה שנאמר מעלי נכון.

את זה, אל תעשה בכלל, ככה אתה מצדיק את התיאוריה על הישראלי המכוער.

למה לתת FEEDBACK שלילי ? המוכר עשה לך משהו רע?

פורסם

קרה לי בעבר, כמו שאמרו, כתבתי למוכר, הסברתי שבטעות הילד שלי לחץ על הכפתור, והוא ביטל ללא שום בעיה, וכמובן קיבל ממני פידבק חיובי ביותר.

פורסם
את זה, אל תעשה בכלל, ככה אתה מצדיק את התיאוריה על הישראלי המכוער.

למה לתת FEEDBACK שלילי ? המוכר עשה לך משהו רע?

אם המוכר לא יסכים לבטל לי את ההזמנה של המוצר ויגיש נגדי תלונה אז כן הוא גם לא בסדר, אבל באמת עדיף לדבר קודם כל כמו שצריך ואם לא מסתדר אז זאת הדרך האחרונה.

פורסם

קיבלתי תגובה, מזה בידיוק אומר?

Dear ohad,

Please close the case.

- luzgina43

נא לסגור את התיק? זה אומר שהוא סגר או שהוא מבקש מימני לסיים את הקניה?

עריכה:

יש עוד משהו שקיבלתי

Hi ohad,

luzgina43 recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: HONDA Accord Civic JAZZ accessories license number plate frame surround + screws.

Reason for cancel transaction request: The seller says that you have purchased the item in error.

Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.

If you don't take action by Dec-18-2013, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.

You can view the case anytime in the Resolution Center.

אוקיי ניראה לי שמה שהוא שלח זה בקשה לביטול עסקה, לחצתי על הקישור לביטול העסקה ושלחתי לו הודעה שאני מצטער על האי הבנה ושיהיה שהייתה ויהיה לו המשך יום טוב.

פורסם

נו הוא הסכים לבטל את העיסקה, תכנס ל-Resolution Center ותאשר את ביטול העסקה.

וד"א

אם המוכר לא יסכים לבטל לי את ההזמנה של המוצר ויגיש נגדי תלונה אז כן הוא גם לא בסדר, אבל באמת עדיף לדבר קודם כל כמו שצריך ואם לא מסתדר אז זאת הדרך האחרונה.

הוא דווקא הכי בסדר שבעולם, זה כמו שתזמין פיצה הביתה וכשהשליח יבוא לקחת ממך כסף תגיד לו שהזמנת בטעות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נו הוא הסכים לבטל את העיסקה, תכנס ל-Resolution Center ותאשר את ביטול העסקה.

וד"א

הוא דווקא הכי בסדר שבעולם, זה כמו שתזמין פיצה הביתה וכשהשליח יבוא לקחת ממך כסף תגיד לו שהזמנת בטעות.

אוקיי אז רשום לי שהעסקה בוטלה אבל רשום שאני שילמתי על המוצר? מה שלא ניראה לי אבל רשום לי ליצור איתו קשר להחזר סכום המוצר

Dear ohad,s.gifs.gifYou agreed to the seller's request to cancel the transaction for HONDA Accord Civic JAZZ accessories license number plate frame surround + screws (321272164955). This cancellation case is now closed.

If you already paid, but didn't receive a refund yet, please contact the seller to request a refund. Otherwise, you are no longer obligated to pay for this item.

עכשיו בדקתי אם ירד לי כסף ולא ירד כלום, אולי סימנתי בטעות ששילמתי על המוצר?

פורסם

כתוב לך If, ז"א אם שילמת על המוצר ועדיין לא קיבלת החזר.

אתה פשוט מראש לא שילמת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תתחיל בברליץ קצת קורסים באנגלית, זה רק יעזור לך ובלי כל קשר איביי זה לא לונהפארק של לפתוח לסגור יוזרים. תפעיל קצת מחשבה ושיקול דעת לפני שאתה לוחץ, לטובתך ולטובת המוכרים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
תתחיל בברליץ קצת קורסים באנגלית, זה רק יעזור לך ובלי כל קשר איביי זה לא לונהפארק של לפתוח לסגור יוזרים. תפעיל קצת מחשבה ושיקול דעת לפני שאתה לוחץ, לטובתך ולטובת המוכרים.

מחזק ומוסיף שישנם מוכרים שלא מוכנים למכור ליוזרים עם ציון פידבק נמוך מסכום מסויים, וגם שבשלב מסויים תצטרך לפתוח חשבון פייפאל חדש וזה קצת יותר מסובך.

(אלא אם כן יש לך אינסוף כרטיסי אשראי :-P)

• תוכן חדש...