Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם במציאת רכב (משומש עד 40k) שישמש לעבודה שלי (טיפול באמצעות כלבים) שניתן להוביל בו כלבים בחלק האחורי,

אני מתכוון לרכבי 3/5 דלתות שתא המטען אינו מופרד מתא הנוסעים.

עומק תא המטען להערכתי צריך להיות 50-70 ס״מ, חשבתי על מאטריה (מכוער אבל מיוחד)אבל הספסל האחורי ששווק עם הרכב בארץ לא נע על מסילה, מה שלדעתי משאיר אותו עם תא מטען לא גדול משמעותית מכל סופר מיני דוגמת סיריון כך שהאופציה היחידה היא להתקין ספסל כזה, ואז רשימת הדגמים האפשריים תתארך מעט.

יעזור מאוד אם מישהו שעשה דבר כזה או יודע עלויות ייתרום מניסיונו.

תודה לעוזרים.

פורסם

זו לגמרי אופציה ולמעשה זו הייתה המחשבה הראשונה שלי אבל הם משעממים נורא ואני מנסה להימנע,

באותה נשימה מאוד אהבתי את הייטי וקיה סול אבל הן מאוד רחוקות מהתקציב שלי, המאטריה לא יפה אבל יש לה את הקטע שלה.

כך הגעתי לאופציה של הספסל שזז ומגדיל את המטען, כנראה שאאלץ לשקול שוב.

פורסם

משעממים אך במקרה שלך יעילים עד מאוד.

בדקת את הסקודה רומסטר? בתקציב שלך כבר אפשר אולי למצוא איזה רומסטר יד שנייה מליסינג...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהמשך להמלצה של צביקה

בתור מישהו שנהג על הסקודה רומסטר תקופה ממשוכת מדובר באחלה רכב, אתה תהנה מהנהיגה, הוא יחסית חסכוני בדלק ואתה מסוגל למצוא יד שנייה ליסינג בתקציב הנוכחי לדעתי בלי שום קושי מיוחד

תא המטען גדול מאוד, אך אני לא סגור לגמרי לגבי המושב האחורי אבל אני זוכר שהמושב מתקפל לגמרי וזה יהיה יותר ממספיק מקום בשביל להוביל כלבים, לי יש בבית כלבה גדולה (מסוג ויסלה) והיא נסעה איתנו לטיולים וממש לא היה חסר מקום

בהצלחה

פורסם

כמה כלבים ובאיזה גודל אתה מעוניין להוביל?

אוקטביה רגילה, אם תסיר את הדש מאחור יכולה להוביל בשקט שניים שלושה כלבים בתא המטען.

אם מדובר ביותר או בכלבים מאוד גדולים לך על גרסת הסטיישן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

להוביל כלבים באוקטביה סדאן זה אפרי ותלוי בכמות וגודל הכלבים, אבל אין סיבה, יש מבחר סטיישן ומסחריות קטנות.

ללא שום ספק ברלינגו/קנגו ודומיהם יהיה היעילים ביותר לעבודה, במיוחד אם אתה צריך לקחת הרבה כלבים, הם גם יחסית זולים לקניה וחסכוניים מאוד בגירסת הטורבו דיזל הידנית. אם נכנס לך בתקציב אחד מהם בדור החדש (אם אינני טועה הוצגו ב2009, שים לב שפרטנר וברלינגו נמכרו במקביל בצורה הישנה והחדשה בו"ז) זה כבר שידרוג גדול מבחינת איכות תא נוסעים, איבזור ובטיחות.

עוד אופציה היא פיאט פיורינו, היא מעט קטנה מהם ופחות נוחה (המתלים של הברלינגו מעולים, של הקנגו לא רעים בכלל ויש לו גם מושב נהג מוצלח), תהיה אפילו חסכונית עוד יותר (מנוע ט"ד 1.3), עדיף לדבוק בגיר ידני ולא ברובוטית.

החיסרון של כל ה-3 הללו הוא בדמות בטיחות בינונית מינוס למכוניות בנות 4-5 שנים, והרגשה זולה וחוסר עידון בנסיעה (הברלינגו למשל נוחה, אך רועשת ועירומה ליד מכונית פרטית).

אופציות ביניים, סקודה רומסטר, תא מטען פחות מרווח אך איכות חיים מעט גבוהה יותר, בטיחות טובה יותר (אך עדיין לא מצטיינת).

נדירה בגירסת טורבו דיזל ידנית, ולא חסכונית בגירסת בנזין 1.6 אוטומטית. פשרה לא רעה במידה ואתה לא נוסע הרבה.

אם טיפה תתגמש למעלה במחיר, בסביבות 45 אלף ש"ח תוכל למצוא סיטרואן C3 פיקאסו 1.4 ידני מודל 2010, קצת קטן מהרומסטר אבל יהיה יותר זול, חסכוני וחדש ממנו (אולי אפילו טיפה יותר מאובזר) ובעל נסיעה מעט רכה יותר.

שטיישנים גם יכולים לעשות את העבודה, אבל יהיו הרבה פחות נוחים במיוחד עם כלבים גדולים.

כמה שאלות חשובות:

1. ישומש גם כרכב משפחתי?

2. מוביל הרבה כלבים בו"ז?

3. כמות נסועה חודשית/שנתית?

פורסם

תשובות:

הרכב נוסע כ-70 ק"מ בממוצע ליום, אני נוסע עם 2-3 כלבים (כשרק אחד מהם גדול)

הרכב הוא רכב שני שמשפחה אבל חשוב לי שישאר פונקציונאלי - שקלתי לקנות סופר מיני ולבטל לחלוטין את המושב האחורי כדי לקבל רכב עבודה מושלם נטו.

תודה על העצות חברים.

• תוכן חדש...