Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 508

benykatz1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי המון דברים טובים ומתלבט אם כדאי לרכוש אותה או אחרת בתחום המנהלים.

תודה!

תחום מכוניות המנהלים רחב הרבה יותר ממשפחתיות (טווח המחירים).

מול איזה חלופה אתה משווה את ה 508 ? הכל יחסי , רק תן נקודת ייחוס .

למשל : אם לא תקנה את ה 508 , אז מה תקח ? סקודה סופרב ?

פורסם
תחום מכוניות המנהלים רחב הרבה יותר ממשפחתיות (טווח המחירים).

מול איזה חלופה אתה משווה את ה 508 ? הכל יחסי , רק תן נקודת ייחוס .

למשל : אם לא תקנה את ה 508 , אז מה תקח ? סקודה סופרב ?

היי,

חשבתי על מונדאו/סופרב כאלטרנטיבות ואולי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות את טויוטה קאמרי אבל לא יודע אם היא שווה את הכסף או לא.

תודה!

פורסם

אם ככה: אז למרות שהסופרב מכונית מעולה הייתי מוותר עליה כרגע משתי סיבות: כיוון קפיצים קצת נוקשה ובעיות ילדות קשות עם תיבת ההילוכים של פולסווגן DSG7 ומנוע TSI . הם עדיין לומדים את בעיות התיבה וגם הrecall האחרון לא בהכרח פותר את הבעיות שלה. למרות שיש כאלה שנשבעים שאין להם בעיה... למה לך להיות שפן ניסיונות (חפש פה בפורום ותראה את כמות הבעיות).

אז נשארנו עם פורד מונדיאו וה 508 . שתי מכוניות מנהלים ברמה דומה וטובות לכל הדיעות. לדעתי : כך נסיעת מבחן ותחליט על פי זה. אל תתייחס לנתוני יצרן, תתייחס למה שהלב שלך מרגיש בנסיעה. יש כאלה שמתחברים לעיצוב מסויים, יש כאלה מתחברים לכסא וכו... לך תראה.

מבחינה טכנית הפורד משתמשת במנוע ecoboost 2.0 החדש שלה (כבר שנתיים) ופיג'ו משתמשת במנוע 1.6 מוגדש .

אז יש צריכת דלק קצר יותר גבוהה בפורד , אבל לא הייתי נותן לזה יותר מידי משקל. אני לא חושב ש 508 נופל מהמונדיאו באיזה שהוא פרמטר ולכן רק הלב שלך יחליט.

פורסם

יש להדגיש כי המנודיאו עומדת בפני החלפה והיא שחקנית מאוד מוצלחת אך גם מאוד ותיקה , המונדיאו מרגישה גם מעט מסורבלת לנוכח מימדיה הגדולים.

ה508 מודרנית יותר ומרגישה מצוין, יצא לי לנהוג בגרסת הביניים שלה מבחינת אבזור ומאוד נהניתי, העיצוב והתכנון הפנימי מאוד נקי ואלגנטי, התצוגה העילית של לוח השעונים מאוד נוחה.

מנוע ה1.6 THP בעל 156 כ''ס שפותח עם BMW , עושה עבודה טובה ,איננו חורך אספלט כשל המונדיאו 203,240 כ''ס בהתאמה.

כפי שאמרו נ.מבחן תבהיר לך טוב יותר , אני הייתי בוחן גם את ה6 המאובזרת והחזקה 2.5 ליטר שדומה במחירה ומספקת אלטרנטיבה לא פחות טובה ומרווחת.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אני מאוד התלהבתי מה- 508 במצב "עמידה", ומאוד התאכזבתי מהנסיעה. נסע עליה לפני שתחליט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה לעוזרים! לפחות מרוב התגובות נראה כי 508 אכן רכב סביר בשבילי אבל כמובן אעשה נסיעת מבחן לפני.

אני מאוד התלהבתי מה- 508 במצב "עמידה", ומאוד התאכזבתי מהנסיעה. נסע עליה לפני שתחליט.

למה התאכזבת?

פורסם

מנוע וגיר. ציפיתי ליותר. גם אל כזו נוחה במעבר על פסי האטה. מצד שני, מדובר היה ברכב עם 60K ק"מ, שהוא רכב הדגמה של היבואן. מצד שלישי, אם ככה זה מרגיש אחרי 60K ק"מ ו/או כך מתוחזק, יש בעיה... בסופו של דבר - עניין של טעם. אולי סידרו אותו מאז, אז תבקש לנסות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מנוע וגיר. ציפיתי ליותר. גם אל כזו נוחה במעבר על פסי האטה. מצד שני, מדובר היה ברכב עם 60K ק"מ, שהוא רכב הדגמה של היבואן. מצד שלישי, אם ככה זה מרגיש אחרי 60K ק"מ ו/או כך מתוחזק, יש בעיה... בסופו של דבר - עניין של טעם. אולי סידרו אותו מאז, אז תבקש לנסות.

ללא ספק אתה צודק. אם כך זה אחרי 60 אלף אז בהחלט ישנה בעיה. אתה ממליץ על משהו אחר בקטגוריה? באסה שאין רכב מושלם :)

• תוכן חדש...