Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רופני, לא בשכונה. מה זה תתקשרו? צריך שזה יהיה מסודר ולא כל אחד מתי שבא לו ואללה בבלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתקשרו למסעדה, בקשו את אורי, ודברו איתו על זה (אני לא יודע אם הוא שם כרגע אבל שווה לנסות).

המתחיל במצווה אומרים לו גמור, והגובה כסף מראש אומרים לו: עשה זאת בצורה מאובטחת ולא דרך הטלפון.

פורסם

בדר"כ בערבי קרניבורים שבוע מראש יוצאת הודעה בפייסבוק שקוראת לאנשים להתקשר ולהזמין מקום (ולשלם עליו) שבוע לפני הערב, ולכן אני מאמין ששבוע לפני אורי יוציא הודעה זהה כאן.

במקרה אני קרוב אליו כרגע, אני אנסה ביום רביעי להגיע אליו ולדבר איתו (פנים אל פנים) ולסגור את הפרטים האלה.

שומאכר מה כוונתך שיהיה מסודר ? אתה רוצה שכל אחד יתקשר בשעה מוגדרת מראש או שיהיה רישום ?

דריש, אל תדאג, זה טלפון אדום כמו של ראש הממשלה, הקו מאובטח, האירנים לא יגנבו לך הכרטיס אשראי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין לי בעיה עם תשלום, אבל שוב במאורגן ולא כל אחד מתי שבא לו. להבטיח הגעה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פרנקוס, אני מאמין שאין בעיה להגיע למסעדה ולשלם במזומן (מראש), התשלום מתבצע מראש כי מכינים את הבשר מהבוקר כבר וזו הדרך להבטיח שמי שהזמין מקום (והכינו לו בשר) יגיע ואם לא יגיע לפחות הוא שילם על הבשר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברור שלא ! (שחכתי לכתוב את זה ?:oops:) אבל איך אתה רוצה לשלם מרחוק חוץ מבכרטיס אשראי ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בטח! אני אדפוק נסיעה מראשל"צ לעין הוד בשביל לשלם מראש :screwy:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ועוד הרבה LOLS.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בדר"כ בערבי קרניבורים שבוע מראש יוצאת הודעה בפייסבוק שקוראת לאנשים להתקשר ולהזמין מקום (ולשלם עליו) שבוע לפני הערב, ולכן אני מאמין ששבוע לפני אורי יוציא הודעה זהה כאן.

דריש, אל תדאג, זה טלפון אדום כמו של ראש הממשלה, הקו מאובטח, האירנים לא יגנבו לך הכרטיס אשראי.

שכנעת. :wink:

איך אתה רוצה לשלם מרחוק חוץ מבכרטיס אשראי?

Paypal למשל, ויש דרכים נוספות.

פורסם

מרחם על בעל המסעדה שהעלה את הרעיון לארח אתכם.

כמה קשקשת ודיבורים כמו חול.

אני כן יבוא, אני לא יבוא... כן לשלם, לא לשלם... כן יקר לא יקר.

כמה מסובך להתחייב לערב אחד של בשר טוב והלוואי שהייתי בסביבה כדי להצטרף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...