Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעה לידי תוצאת בדיקה של יונדאי גטס 2009 עם כ 100 אלף קמ"ש. התוצאות של המכאניקה היו סה"כ תקינות, אבל הגיעו הסייגים הבאים:

שלדת מרכב - לא תקין: שילדת מרכב, משמעות נמוכה, סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה קצות שילדה | תיקוני מרכב משמעות נמוכה, סימני פגיעה לפנים\דופן שמאל וימין, סימני מילוי חומר, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות, נזק לפנאלים ולפגושים.

העברת כוח - לא תקין: תיבת הילוכים אוטומטית, מעיכות עגן שמן.

הרכב נראה בסדר אבל ניתן לראות סימני פחחות ואי סימטריה של הפרונט (תאונה?), והוצא לי בסביבות 30 אלף ש"ח.

רציתי לדעת אם מה משמעויות הסייגים האלו והאם זהו כסת"ח מכוני בדיקה או שניתן לזהות משהו מהותי מבדיקה זו. כמובן לשמוע דעתכם בנוגע לרכישה בהתאם לרכב, שנה ומחיר.

תודה!

פורסם

לא כדאי.

1. אני מניח שלא אתה זה שלקח את הרכב לבדיקה. ברגע שתבצע בדיקה מטעמך אתה תגלה עוד כמה "הפתעות" נוספות.

2. גטס ליסינג עם קילומטראג' גבוה ועם המילים "קצה שילדה" , לא תימכר עד שהרכב יהיה שווה 5 אלף. קח את זה בחשבון.

3. 30 אלף זה יקר לגטס עם הנתונים הנ"ל.

4. גטס באופן כללי זה רכב די מחורבן.

פורסם

הרכב חדש,

מבדק ידועים כמכון מחמיר מאוד,

ברכב כזה(השלדה מאוד קרובה לפח),

יש ברכב קצה שלדה אין ספק,

אין משמעות בטיחותית,מקסימום ירידת ערך קלה.

תן לי לנחש,

לפי הסעיפים הבדיקה הייתה בקומפיוטסט,

" תיקוני מרכב משמעות נמוכה, , תיקוני מרכב וצבע, מעיכות, נזק לפנאלים ולפגושים. "

רובריקה קבועה בכל בדיקה שלהם.

בלי שום קשר,

המחיר טיפה יקר,

אם תגיע לכיוונים של 24-5 אלף,תוכל לקחת בשקט את הרכב,

אם אתה קונה מחברה מסודרת,יש לך ודאי אחריות על הרכב והתחייבות לתיקון כל הליקויים לפי בדיקה שלך ושלהם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...