Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B.M.W 320I 99-02

volvo144GL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די מתלהב מהרכב ורציתי לשאול מספר שאלות:

מה ההבדלים בין מנוע E46 של דגם 99 לעומת דגם 2002 מבחינת הספק, מומנט, וצריכת דלק .

לפי הנתונים יש הבדל בצריכת הדלק בין השנתונים 1/8.8 במודל 99 ו 1/11 במודל 02.

האם בשניהם מותקן גיר אוטומטי רגיל עם 5 הילוכים?

האם מנוע וולאטרוניק זה שם זהה ל- VVTI כלומר תיזמון שסתומים ממוחשב?

איך הרכב הזה שורד את מבחן הזמן מבחינת אמינותו, חלקי פלסטיק, וגימור?

מבחינת אמינות יש שנתונים של 320I מומלצים יותר וכאלה שפחות?

תודה

פורסם

כמו שאני תמיד אומר,אם כבר סדרה 3 אז 6 ציל' מעבר לכך,גירסאת הוולטרוניק ידועה כבעיתית,ה2.0 הרגילה אם אני לא טועה היא 143 סוסים. ב2001 ה320I הפכה למנוע 6 ציל' מאוד מוצלח בנפח של 2.2 עם הספק מכובד של 170 סוסים.

בכל מקרה,הייתי מנסה לשים את ידי על 323 או 320 (מ2001),לך על הדוגמא השמורה והכי פחות משוברת שתמצא.

לגבי תיבת ההילוכים,מדובר בתיבת ZF (לא בדיוק פאר היצירה או אמינות) עם 5 הילוכים.

תא הנוסעים יישמר ברמה שהתייחסו אליו,אבל בגדול מדובר לדעתי בירדה ברמה לעומת הדור הקודם (E36) שם תא נוסעים שורד טוב יותר את מרוצת הזמן.

בגדול מדובר בחבילה מאוד עגולה של ביצועים, התנהגות,נוחות ואחזקה נוחה ושפויה (אם יודעים היכן לטפל).

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...