Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכך ידי בהנאה לנוכח מה שהולך לקרות לעדת הצבועים (לא צבועים מלשון hypocrite אלא צבועים מלשון החיה אוכלת הנבלות, hyena) בש"ס אחרי שהלך המנהיג. לא שהם לא טימטמו ותמרנו אותו ממקודם, אבל עכשיו מתחיל השואו האמיתי.

והרב עובדיה - הוא יכול להסתכל מלמעלה בגאווה ולהתפאר במפעל חייו. ליבוי הגזענות, הקיפוח המעושה, הכוח שמחזיק את עדות המזרח במקום ולמטה בשביל שיהיה לש"ס ולעסקנים בסיס אלקטורלי, ג'ובים והשפעה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בשיבה טובה הייתי אומר.

אין מה לעשות, בסוף כולם הולכים.

אהבתי את הסיקור בוואלה "היה לו אומץ רב מאוד לפסוק הלכות נועזות", הם קוראים לזה אומץ, אבל אני בטוח שיש לזה מילה אחרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וביבי המצחיק "הרב פסק הלכות ברוח התקופה והחדשנות" bitch please אתה רוצה להספיד סבבה,אבל אל תשנה לגמרי את אופיו של המת.

מעניין מה יעשו עכשיו עם כל הימים שנתרמו לרב? מי תורם חיים ועוד בפייסבוק?? הם אשכרה הושפעו מקאנדי קראש.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

ותעשו טובה לעצמיכם, מי שרוצה ללכלך עליו שישמור את התגובות שלו בצד.

אני לא חושב שבני אדם יהיו שלמים עם זה שילכלכו עליהם אחרי המוות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יהי זכרו ברוך.

ותעשו טובה לעצמיכם, מי שרוצה ללכלך עליו שישמור את התגובות שלו בצד.

אני לא חושב שבני אדם יהיו שלמים עם זה שילכלכו עליהם אחרי המוות.

מי שרוצה שיזכרו אותו יפה, שיתנהג יפה. יש מעט מאוד מנהיגים בישראל שגרמו לנזק בסדר הגודל של הרב המנוח.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

למי שלא בקיא בעולם התורה קשה להבין איזה אומץ נדרש כדי להקל בפסיקה של הלכות ומהבחינה הזו הרב עובדיה היה מאוד מאוד אמיץ.

השמועה אומרת שהוא נפטר שעתיים לפני שפרסמו (ב-11:22), מעניין למה לא פרסמו.

ברוך דיין האמת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ואני חושב שטעות מרה להפוך אדם לקדוש רק כי הוא מת.

בנוסף, "ללכלך"? אנשים פה רק מצטטים את פועלו של האדם עצמו. איך זה "ללכלך"?

תנחומיי למשפחה על אובדן של אבא, סבא והכל, אבל לחברה אני לא ממש רואה בזה אובדן. זה אדם שכבר מזמן היה צריך להרחיק מהבמה הציבורית.

פורסם
למי שלא בקיא בעולם התורה קשה להבין איזה אומץ נדרש כדי להקל בפסיקה של הלכות ומהבחינה הזו הרב עובדיה היה מאוד מאוד אמיץ.

השמועה אומרת שהוא נפטר שעתיים לפני שפרסמו (ב-11:22), מעניין למה לא פרסמו.

ברוך דיין האמת.

שבן אדם נפטר משאירים אותו מחובר למכשירי החייאה עוד שעתיים.

נראה לי בגגלל זה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא מסכים איתכם. שמרו על כבוד המת, זה לא מכובד.

לא הסכמתי עם דרכו של הרב עובדיה, לא עם דעותיו, ובטח לא עם דרכה

ואופן פעולתה של ש"ס, אבל עדיין זה לא ראוי לבוז לו.

מסכים בגדול, אך עם זאת, ש"ס הרוויחו בשבילו את הביקורת בזכות (בחובה, ליתר דיוק). באופן ברור האדם לא היה כתמול שלשום (מה לעשות, הטבע עושה את זה) וזקנתו ביישה גם ביישה את נעוריו (המבריקים, לפחות במישור התורני), אך הוא הושאר, לטעמי בכל כורחו, כסמל ומצבו לא עשה לו שירות טוב. האחראים לזה - כל צמרת ש"ס - צריכים להתבייש בעצמם על העשור-שניים האחרונים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא מסכים איתכם. שמרו על כבוד המת, זה לא מכובד.

לא הסכמתי עם דרכו של הרב עובדיה, לא עם דעותיו, ובטח לא עם דרכה

ואופן פעולתה של ש"ס, אבל עדיין זה לא ראוי לבוז לו.

הרב הוא ש"ס וש"ס היא הרב. הוא הפנים של הארגון ומשם הוא שאב כוחו כדמות ציבורית. זה סימביוזה בין האיש למפלגה שאפשר למצוא רק מצפון לגבולות המדינה. מכירים אותו בזכות הפוליטיקה, לא בזכות החיבורים התורניים שלו. מי יזיל דמעה על הרב עמאר, כשיגיע סופו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...