Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בנסיעת בוקר, בהאצה ברמזור הרגשתי שהרכב לא סוחב טוב. חיביתי מוזיקה כדי להקשיב למנוע ושמתי לב שאין את השריקה של מגדש טורבו כמו שיש תמיד בהאצות והרכב ממש לא סוחב כמו שהיה לפני זה. לאחר נסיעה של רבע שעה עצרתי ברמזור, חיביתי מנוע והדלקתי שוב והרכב חזר להתנהג כרגיל, כלומר כבר שמעתי שריקה של דגישה.

השאלה היא אם מישהו מכיר את התופעה זו? אני לא מבין איך המגדש יכול להפסיק לעבוד לגמרי, הרי הוא תמיד מונע ע"י גזי פליטה?

מדובר בלאון 4 שנת 2002.

תודה לכל העונים ויום טוב לכולם.

פורסם

נשמע לי חיישן כמות אוויר, החיישן בודק אם נכנס אוויר לטורבו, אם החיישן הלך אז הטורבו לא נכנס לעבודה..

לא מכיר את הסיאט אבל גם לי יש רכב עם טורבו וזה נשמע לי מוכר :)

• תוכן חדש...