Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא אהיה מספר ימים בעיר יוסטון, טקסס.

בעבר כבר חרשתי את ארה"ב והייתי ב-32 מדינות שונות, בהן טקסס. אבל, הפעם יש לי מספר ימים להקדיש ליוסטון.

המלצות למקומות מעניינים ביוסטון עצמה או בסביבה? ככל הנראה יהיה לי רכב, כך שנסיעה במרחק סביר (שעתיים-שלוש) הגיונית עבורי.

נ.ב.

מרכז החלל שווה ביקור?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יוסטון ענקית, אבל די משעממת. שעתיים וחצי משם יש לך את אוסטין, והיא שווה טיול יומי.

שעתיים לכיוון השני נמצא Lake Charles (לואיזיאנה), מתאים מאוד לנופש ויש שם קזינו אם זה מעניין אותך.

ביוסטון עצמה יש בעיקר מוזיאונים טובים, כולל מוזיאון השואה שהוא נחשב ממש טוב. מעבר לכך, יש כמה מקומות לראות בעיר, אבל זה לא יותר מיום קצר.

במרכז החלל ביוסטון לא הייתי, בעיקר כי כבר הייתי בזה שבפלורידה, אז אין לי מושג.

פורסם

...אתה כמובן צוחק, נכון?

אני מבקש המלצות אישיות מאנשים, ולא נקודות עניין של תוכנת ניווט...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...