Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן רצוי לאטום את הבאגז, כדי שהתמורה תהייה יותר משמעותית,

אך גם ללא אטימה הוא יוכל לעבוד, אני לא חושב שסאב אחד יחיד בתוך חלל של באגז שלם יושפע בצורה רצינית מחוסר איטום..

וסוג האיטום המדובר, הוא לא נגד ויברציות , הוא רק נגד בריחות אויר שזה סוג האיטום הכי זול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

במה שיש בזאפ רשום למטה הרבה דברים באנגלית, בינ הם רשום שעדיף תיבה של נפח מסויים (לא זוכר)

אז הסקתי שהוא C...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אל תתיחס, אפילו החנות לא יודעת מה יש להם.

הם סתם כותבים דברים ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סאב פרי אייר יעבוד נהדר בתוך תיבה פורטד סטנדרטית ביותר.

אצלי היה מחובר ככה, ושבר ראשים.

יש את ה 303F (הישן יותר- מה שהיה אצלי ברכב) 500W

ואת ה 304F 600W (החדש יותר)

משום מה מהמחשב שלי איני יכול להכנס לאתר. נסה כך: תריץ בגוגל פיוניר ישראל,

ותלחץ על הראשון שיופיע. לך על הסימן השמאלי למטה "רמקולים לרכב" ומשם לסאבים.

בהצלחה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

גם אצלי זה לא עוןבד, העמוד הזה לא קיים

מישהו יודע אם מה שיש ניד 4 סאונד (אין שום מידע שם) זה זה?

אופל קורסה 2003

פורסם
גם אצלי זה לא עוןבד, העמוד הזה לא קיים

מישהו יודע אם מה שיש ניד 4 סאונד (אין שום מידע שם) זה זה?

תשמע, אני כמעט בטוח, שאם יש מישהו שיש לו את הסאבים הללו זה "עוזי-רדיו" היבואן הרשמי של פיוניר

בארץ. נמצא בדרך פ"ת 166 בת"א.

שלומי

פורסם

גם לי יש 304F ואני לא ממליץ לך לקנות אותו אלא את התא מכוון להתקין אותו בתור פרי אייר. הוא אצלי בתוך תיבה פורטד. וזה נשמע גרוע. יש לחבר שלי רדסאונד 600W שנשמע יותר טוב ויותר חזק עם מגבר יותר חלש משלי. יכול להיות שאם הייתי בונה לו תיבה אטומה של 100-150 ליטר שזה גדול כמו באגאז' אז הוא ישמע יותר טוב ויותר חזק

פורסם

ואיך מתקינים משהו כפרי אייר? פשוט מבריגים על גב המושב? (בהנחה ואני לא יכול לשים על הפאנל)

אופל קורסה 2003

פורסם
גם לי יש 304F ואני לא ממליץ לך לקנות אותו אלא את התא מכוון להתקין אותו בתור פרי אייר. הוא אצלי בתוך תיבה פורטד. וזה נשמע גרוע. יש לחבר שלי רדסאונד 600W שנשמע יותר טוב ויותר חזק עם מגבר יותר חלש משלי. יכול להיות שאם הייתי בונה לו תיבה אטומה של 100-150 ליטר שזה גדול כמו באגאז' אז הוא ישמע יותר טוב ויותר חזק
אני שמעתי כמה פעמים סאב פרי אייר עם תיבה ושמעו ממש ממש חזק !

היה לחבר שלי הרבה זמן 303F והוא דפק ממש מממש חזק !!

פורסם
אני שמעתי כמה פעמים סאב פרי אייר עם תיבה ושמעו ממש ממש חזק !

היה לחבר שלי הרבה זמן 303F והוא דפק ממש מממש חזק !!

נכון. זה גם מה שהיה אצלי... היה לו פאנץ' מטורף.. כשהייתי עובר בשכונה, אנשים היו רועדים מבחוץ...

שלומי

• תוכן חדש...