Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושלום רב חברי הפורום, בדקתי פחות או יותר על המחירים שנעים בין 300-500 שקל על פילטר אוויר פתוח, אני מודע שהפילטר לא יוסיף כוח או משהו, אני מתקין אותו רק בשביל שהמנוע ינשום בריא יותר וצליל יניקה מדהים (ממה שהבנתי..)

אני לא כל כך מבין בחברות שמייצרות את הפילטרים ולכן העדפתי להתייעץ אתכם:

1. מסנן אוויר פתוח APEXI מקורי

2. מסנן אוויר פתוח אוינברסלי, חברת SIMOTA STYLE RACING

3. מסנן אוויר פתוח קרבון.

אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם, רמת האיכות וכו'.. אני צריך את עזרתכם בבחירה

דרך אגב, הרכב שלי הינו Mazda 3 Spirit sport (האצ'בק) אם זה משנה.. תודה מראש!

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם

מהפילטרים שאני שמעתי, לסימוטה יש את הרעש הטוב ביותר והחזק ביותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מתקין אותו רק בשביל שהמנוע ינשום בריא יותר וצליל יניקה מדהים (ממה שהבנתי..)

למה שהוא ינשום בריא יותר מהפילטר המקורי שהיצרן התאים למנוע?

כל עוד המנוע לא משופר בכבדות הפילטר המקורי שלך מספיק בהחלט מבחינת נשימה.

סאונד זה כבר משהו אחר, פילטר פתוח אכן מעצים את סאונד היניקה, יחד עם זאת בהרבה מקרים לא רק שזה לא משפר ביצועים- זה אף מחליש את הרכב (בעיקר ברכבים אטמוספריים).

מכאן והילך שיקול שלך ידידי כמה חשוב לך הסאונד, קח בחשבון שקשה לומר לך לאיזה פילטר יש סאונד הכי טוב כי סאונד זה אינדיבידואלי וכל פילטר ישמע שונה בהתאם למנוע עליו מורכב.

לא כותב לך את זה חלילה כדי לבאס אותך, רק שתדע מה באמת התועלת של הפילטרים האלה ולא תשמע מידע רק מבעלי אינטרס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא רק למאזדה 3, כמעט כל רכב סטנדרטי יסע טוב יותר עם פילטר מקורי או שפשוט יסע אותו דבר.

מתי רכב יסע טוב יותר עם פילטר פתוח?

1.כשמיקום תיבת הפילטר המקורי אינו טוב ובמקום מאוד חם ויש אפשרות למקם פילטר פתוח במיקום כזה שיינק אויר קר.

2.כאשר המנוע משופר ודורש יותר אויר מעבר למה שהפילטר המקורי יכול לספק (יכולת ספיקת אויר).

ביתר המקרים כנראה שלא יהיה שיפור ממשי ולרוב כנראה אפילו ירידה בביצועים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה שהוא ינשום בריא יותר מהפילטר המקורי שהיצרן התאים למנוע?

כל עוד המנוע לא משופר בכבדות הפילטר המקורי שלך מספיק בהחלט מבחינת נשימה.

סאונד זה כבר משהו אחר, פילטר פתוח אכן מעצים את סאונד היניקה, יחד עם זאת בהרבה מקרים לא רק שזה לא משפר ביצועים- זה אף מחליש את הרכב (בעיקר ברכבים אטמוספריים).

מכאן והילך שיקול שלך ידידי כמה חשוב לך הסאונד, קח בחשבון שקשה לומר לך לאיזה פילטר יש סאונד הכי טוב כי סאונד זה אינדיבידואלי וכל פילטר ישמע שונה בהתאם למנוע עליו מורכב.

לא כותב לך את זה חלילה כדי לבאס אותך, רק שתדע מה באמת התועלת של הפילטרים האלה ולא תשמע מידע רק מבעלי אינטרס.

למזדה 3 הפילטר הכי טוב והכי משופר שתוכל לקנות הוא המקורי!!!

תודה רבה לכם על הייעוץ, אני עדיין מתעקש על התקנת פילטר בשביל לקבל סאונד אחר. אפרסם בהמשך את הפילטר שאקנה. יום טוב לכם!

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

• תוכן חדש...