Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 80 אלף

carbuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מחפש רכב בתקציב של 80 שקל +-, גמיש במקצת. כמובן שמדבור בנטו עלות רכב.

כעקרון אני צריך משהו קטן, בעקר רק אני , אולי נוסע נוסף. נסיעות יומיות של רחובות-תל אביב.

מן הסתם עדיפות לצריכת דלק נמוכה ובטיחות, עם העדפה לשקט בתא נוסעים, לא עולים לי פרמטרים נוספים.

מדבר על חדש/משומש, מה עדיף בתקציב הזה?

אוטומט

פורסם

מכיוון שאתה לא מחפש ביצועים ואבזור - תבדוק ניסאן מיקרה 2013

היא עונה על הצרכים שכתבת ונכנסת בתקציב (אם הולכים על 0 קמ מליסינג, אחרת יש להוסיף איזה 5K)

פורסם

שלום,

לנסיעות כגון אלו ניסאן אקו-מיקרה בהחלט תוכל להתאים. מדובר במכונית חסכונית וזולה לאחזקה וכפי שציינו כאן לפני בתקציב של כ-80 אלף ש"ח תוכל לרכוש אחת ממודל 2013 (או לרכוש משומשת ממודל 2011-12 ולהקטין את תקציב הרכישה). אפשרות נוספת בסגנון הזה היא מיצובישי ספייס סטאר, אבל כאן מדובר על רכב חדש יחסית אז קיימים רק רכבים ממודל 2013.

אינני בטוחה שמבחינה השקט בתא הנוסעים שני הרכבים הללו יתאימו לך, כיוון שיש להם גיר אוטומטי רציף שיותר מעט רעש בזמן ההאצה. אני ממליצה לך לבצע נסיעת מבחן כדי לבדוק זאת בעצמך. במידה והנושא כן יטריד אותך תוכל לבדוק גם את סוזוקי ספלאש, מכונית קומפקטית בסגנון של המיקרה והספייס סטאר אבל כזאת שמגיעה עם גיר אוטומטי רגיל, שקט יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום כולם,

אני מחפש רכב בתקציב של 80 שקל +-, גמיש במקצת. כמובן שמדבור בנטו עלות רכב.

כעקרון אני צריך משהו קטן, בעקר רק אני , אולי נוסע נוסף. נסיעות יומיות של רחובות-תל אביב.

מן הסתם עדיפות לצריכת דלק נמוכה ובטיחות, עם העדפה לשקט בתא נוסעים, לא עולים לי פרמטרים נוספים.

מדבר על חדש/משומש, מה עדיף בתקציב הזה?

אוטומט

• תוכן חדש...