Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת דלק ששואבת אוויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לתדלק בתחנה הקבועה, הפעם מכלית הביאה דלק לתחנה (תדלקה את התחנה ?) בקיצור נהג המכלית סגר את המסלול של השירות העצמי בטענה שהוא ממלא ואסור לתדלק בו (מה שמוזר היה שהוא בעצמו תדלק את המשאית), הוא הפנה אותנו לתדלק במסלול לשירות מלא (בשירות עצמי, אין מתדלק בשעה הזאת) אמא שלי נכנסה לשלם מראש ב300 ש"ח והתחלתי לתדלק, ממש בהתחלה שמתי לב שהרעש לא רגיל, כאילו המשאבה שואבת אוויר, אז האטתי את המשאבה למהירות המינימלית (עשיתי את זה ידנית) ונשמע שהמשאבה שואבת פחות אוויר, אני רציתי לתדלק רק 10 ליטר ולברוח משם אבל אמא שלי התעקשה שאי אפשר לבטל כבר אז חייבים לתדלק בכול ה300, תדלקתי במהירות הנמוכה ביותר בחוסר רצון.

האם הדבר תקין ? האם סונול עקצו אותי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איזה מונה במחשב דרך ? כן, הוא מראה שיש עוד 314 ק"מ, לפי צריכת דלק של 1\10 (האוטו די חדש, הבעלים הקודמים מצביעים על 10-11\1) זה לא סביר בכלל (300\7.60 אמור לתת לי 390 ק"מ).

השאלה האם זה בכלל עלול לקרות או שאני פרנואיד ? (גם לפעמים הבאות, גם לטובת הציבור וגם כדי להתעצבן עוד קצת כי לא התעצבנתי מספיק שתדלקתי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
המונה של תחנת הדלק/חשבונית, כמה דלק סך הכל רשום.

בדיוק...

זו הבדיקה הפשוטה ביותר שאתה צריך להתחיל בה :)

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

התשלום היה מראש ולא יצאה חשבונית בסוף ולא חשבתי להסתכל על זה (התרכזתי במחיר).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא ניראה לי שסונול עקצו אותך, תנסה לבדוק את תקינות משאבת הדלק שלך במוסך, יש להם דרך דיי פשוטה לבדוק את זה.. בהצלחה אחי :)

פורסם

האם המשאבה הייתה ישנה ובלויה? עבדתי בעבודה מועדפת ואכן הייתה משאבה שהתקלקלה ומילאה למספר לקוחות אוויר ללא כל דלק, חלקם נסעו לפני ששמו לב, אותי זה עצבן מאוד ורצתי למנהל והודעתי לו בסערה אבל את המנהל זה לא ריגש, אני לא תידלקתי שם.

פורסם

לא קרה כלום ולא שאבת שום אויר

בדרך כלל יש מינימום של 1000-2000 ליטר בבורות עד שממלאים מחדש.

חלק מהמתדלקים אוסרים על תדלוק בזמן שהמיכלית ממלא את המלאי בגלל טעויות בספירת הליטרים שאמורים להיכנס לבורות,

לא בגלל שאסור או משהו.

• תוכן חדש...