Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש ברשותי רובר 214 מודל 99 ורציתי לשאול האם למישהו יש עצות לגביי הרכב הנ"ל, משהו שאני אמור לדעת? אבל אני מבקש רק דברים מוכחים שמישהו אכן יודע והתנסה, כי אומר לכם את האמת אמרו לי לא לגעת ברכב רק בעיות וכו'....אז בקרוב אני סוגר איתו חצי שנה, והוא פשוט מושלם, פרט לברקסים קדמיים שהחלפתי וטיפול 100,000 ק"מ לא עשיתי דבר לרכב, אין נזילות והוא כמו חדש, טפו טפו טפו, אז בכל זאת אשמח לשמוע ממה להיזהר ואיך להישמר:)

בתודה מראש

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תבדוק כל הזמן שמן-מים.

תבדוק טוב טוב שהמנוע לא מתחמם בפקקים.

תעשה טיפולים בזמן.

תן למנוע להתחמם 10 דקות לפני שאתה מתחיל ליסוע "חזק" אם בכלל...

וזהו, סע בזהירות.

פורסם

שלום

מערכת הקרור ברובר רגישה מאוד , וכתוצאה קורות הרבה בעיות של פקונג ראש.

תעקוב ותוודא כל הזמן שאין נזילות מים, שזרימת האויר דרך הרדיאטור חפשית (כלומר אין ג'וקים מתים על רשת הרדיאטור)

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה רבה על העצות חברים, כל העצות קשורות בעצם לכך שאני צריך לדאוג שהמנוע לא יתחמם/ישרף..

ויש לי את המד חום בשביל זה, בהנחה שהוא עובד כמובן, אז אם הוא תקין, אז אני פטור ממה שהצעתם?

:)

כי ככה בעצם יש לי מעקב על חום המנוע ואם זה תקין ....אז סבבה...לא כן?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תחלס כל מה שאמרו לך פה עד עכשיו נכון

אבל ברצוני להוסיף משהו, אומנם ככה זה עזר לי להתמודד עם הרובר שלי לפחות

בפעמים הראשונות שהתחילה הבעייה של הקירור

תמיד תמיד תמיד שאתה עומד ברמזור, בפקק, האוטו מונע ועומד במקום

זרוק מבט מידי פעם למד טמפרטורה ותצלם אותו בראש שלך

ותבדוק שהוא נשאר יציב.

יצא לי מספר פעמים שלא לשים אליו לב וכשאני תופס אותו בעין

אני רואה אותו כבר על 3/4 מחוג שזה בדיוק דקה לפני שהמנוע נשרף.

:-)

• תוכן חדש...