Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רועה גרמני - מהיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניית רועה גרמני.

הדרישות: גזעי, תעודות, קו תערוכה בלבד.

הייתי בכמה (טוב, בעצם בכולם..) בתי גידול ולא הצלחתי להסגר על אחד.

אציין - אני מעוניין בגור ברמה גבוהה מאוד (כן, אני מודע למחירים) בגילאי 3 חודשים לערך.

אשמח לקבל חוות דעת מאלו שרכשו כזה ויכולים להעיד.

משה

נ.ב

אציין כי אין באפשרותי לאמץ כלב מכלבייה, אין צורך לפרט מדוע.

פורסם

אני לא בטוח שנותרו כבר הרבה רועים גרמניים אמיתיים.

כיום תעשיית הצאן הגרמנית לא ממש מוכרת בעולם והיא לא הכי מפותחת. לרוב זה גידול מבוקר בבתי גידול ולא באחו, אז לא ממש צריך רועים.

חוץ מזה, מה אכפת לך המוצא שלו?

אתה צריך שהוא יהיה כל היום באחו עם הכבשים, לא לידך.

מה רע בתאילנדי? דווקא יותר קל למצוא אחד.

ואגב, לקנות רועה בן 3 חודשים? אתה יכול לשלם לאחד על בסיס שעתי שיהיה בגיל 30. ככה אתה לא צריך לחכות כל כך הרבה שנים עד שהוא יהיה כשיר לרעיית צאן.

ותמיד יש את הסכנה שהוא לא ירצה להיות רועה, אלא אסטרונאוט או משהו.

פורסם

שמעתי גברים טובים על בית הגידול הציפור הכחולה

אם אתה מעוניין בקו דם עבודה אז יש כרגע המלטה נדירה של כלבים ברמה גבוהה מאוד, האבא אלוף עולם בשוצהונד,

אם אתה רוצה אברר לך פרטים יותר מדויקים

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני לא יודע אם זה רלוונטי היום, אבל בזמנו ב"חוות מילטין" במשמר השבעה היו גורי רועה גרמני יפים מאוד (כמובן גזעיים).

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך, קודם כל, איזה מין רועה אתה מחפש: חיית מחמד, כלב לעבודה או לתערוכות יופי.

בהתאם תוכל לבחור בית גידול ואילן יוחסין מתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...