Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לנקות את הדשבורד ברכב.

עכשו יש עליו שכבה של תחליב של SOAG שיוצר מעין שכבה מגינה ומבריקה. (חומר לא משהו אבל אני רוצה לתת לו עוד צ׳אנס)

אני רוצה להוריד את השכבה הזו ולשים שכבה חדשה.

אני יכול לשטוף את הפלסטיקה עם סבון כלים מדולל מאוד במים ומטלית מיקרופייבר, ואז לשטוף עם מטלית לחה במים נקיים (שלטוף לחלוטין את הסבון)?

אני מעדיף לא לקנות עכשו חומר מיוחד לניקוי פלסטיקה (לפעם הבאה אני אצתרךחומר הגנה חדש ואז אני אזמין גם חומר לניקוי)

יש לי גם את החמר ״טאף סטאף״ של pst אבל אני מניח שהוא לא מתאים לזה, נכון?

תודה לעוזרים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

TUFF STUFF של STP הוא חומר ניקוי כללי מקציף, כלומר הוא מתאים להכל.

מה שכן, הוא די חזק ואסור לתת לו להתייבש, נגב מייד (אחרי כמה שניות שתתן לו לעבוד) ואולי אפילו עם מטלית לחה כדי שלא ישארו שאריות ממנו על הפלסטיקה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

חומר ניקוי כללי לבית מבחינתי זה נוזל כלים (ליתר דיוק קליר דיש. הרבה יותר מידי זמן בצבא)

מה שתיארתי בהודעה הראשונה שלי יעבוד?

ומצטער על השגיעות כתיב. נכתב מהטלפון עם הרבה שמש בעיניים

פורסם

באמת? אני מכיר שרוב החומרים האלה מכילים אקונומיקה, ואקונומיקה זה הדבר האחרון שאתה תרצה לשים ברכב.

זה עושה חלודה אפילו על חלקים מגולוונים ועל חלקי נרוסטה.

• תוכן חדש...