Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_tuneup

משהו שנתקלתי בו בפורומים של סקודה בריטניה,

מציעים מדי פעם או אם מרגישים ירידה בביצועים

לבצע תהליך שנקרא ITALIAN TUNEUP שאומר בעצם

להתחרע על המנוע במשך שעה בערך כדי לנקות כל מיני שאריות ולכלוך מתאי הבערה, ממערכת הפליטה וכו'.

מה דעתכם על הנושא?

האם מישהו ביצע תהליך כזה וראה שיפור בביצועים?

פורסם

לפי ההגיון יש אמת בכך.

בחיל הים מבצעים נישוב פיח כל כמה זמן כי המנועים עובדים בסל"ד קבוע שהוא לא מקסימלי, וכדי לנקות את המנוע מפיח שמצטבר, נותנים בפול גז לזמן קצוב.

ביום יום רוב האנשים לא מגיעים לחצי מהסל"ד המקסימלי אז מידי פעם זה לא רע לתת בראש :-D

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

זה בעיקרון מיועד לרכבים שנוסעים קצת לאורך זמן קצר. כאשר הרכב נוסע את עיקר הנסיעות שלו בעוד המנוע עוד לא מספיק להתחמם.

היה על זה שרשור, חפש אותו.

כעיקרון נוסעים על סל"ד גבוה לאורך זמן, 20-30 דקות.

פורסם

אפשר לקבל עוד פרטים , מה זאת אומרת סל"ד גבוהה ?

יש לי פונטו 2003 ידנית , סל"ד גבוהה כלומר בהילוך חמישי ולעלות מ110 ואני מגיע לסל"ד של קרוב ל RPM35

או למשוך הילוך רביעי ואיתו מגיע למהירות 100 קמ"ש ב30 RPM וכן הלאה?

זה מומלץ לאוטו שלי ? , אכן רוב הנסיעות הם עירוניות או בין עירוניות ממש קצרות כ10 דקות נסיעה , ברוב הנסיעות המנוע לא מגיע לטמפ' עבודה !

סליחה שאני "מתעלק" על האשכול אשמח למידע !

• תוכן חדש...