Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . פרסמתי גם בייעוץ לקניית רכב , אבל אני מניח שפה אקבל תשובה. מדובר על רנו מגאן 2 1600 ידנית שנתון 2005 . האוטו נוסע טוב.מה שפחות אהבתי זה את המסביב. אז ככה. קילופי צבע בדלת תא מטען , גג נראה דהוי או שרוף , טמבון מקדימה שבור , יש שפשוף בכנף. בתוך הרכב - יש פיצוץ קל בדשבורד - איפה שממוקמים הכפתורים של המזגן , יותר למטה. ידית ההילוכים דהויה. הגה מתקלף, יש חלק בדשבורד למעלה שנראה בין דהוי לשרוף מהשמש .הדשבורד עצמו לא במצב מהמם. חלון חשמל צד נהג עולה בחצי קלאץ - נראה ומרגיש עייף. באיזור הרגליים - בגובה של הדוושות בערך יש פלסטיקים שלא נמצאים במקומם ,גם בצד של הנהג וגם בצד של הנוסע לידו. בין רופף לבדרך לצאת. מצב בכסאות אחורה לא בדקתי.אני יודע שברכב בן 8 אני לא יכול לצפות שהכל יהיה שמור אבל לשם השוואה יש לנו 206 שנת 2002 שנראית כאילו היא שנתון 2010 לעומת הרנו המדוברת . סיכמתי עם המוכר מחיר עוד לפני שהגעתי שנמוך משמעותית מהמחירון אבל בגבול הסביר . שאלתי היא כזאת . מישהו פה בעל מגאן או שיש לו מושג יכול לתת לי בערך כיון לכמה המוכר צריך להיות גמיש אחרי כל הממצאים ? וכמה אמור להיות השקעה בכל מה שציינתי .

תודה רבה.

מישהו יכול לתת לי הערכה גסה לכמה אמור לעלות התיקונים שהרכב צריך לעבור?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם אתה מתכוון לתקן \ להחליף את כל מה שמנית כאן, מדובר באלפי שקלים

צבע חיצוני פחות מטריד אותי. הטמבון השבור מעיק אבל אפשר לחיות איתו. לגבי הפלסטיקה בפנים זה יותר מציק . אני מניח שאפשר למצוא הכל בפירוקיות. השאלה מה זה אלפי שקלים ? 3? 5 ? 10 ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דעתי אומרת שאם הרכב נראה זוועה מבפנים, קרוב לוודאי שהבעלים לא שמרו ולא דאגו לו בשיט, כנראה בצד המכני טיפלו באותו אופן - תחזוקת שבר.

בטח ובטח אם הרכב שנת 2005.

לדעתי תעבור הלאה, חפש רכב שמור.

פורסם

אני גם חושב שברגע שבן אדם לא שומר על האוטו שלו מבחינה חיצונית אז גם המכניות שלו לא תיהיה מטורפת

אני יגיד לך את האמת אני לא קניתי אוטו עד שלא הרגשתי שזה מושלם

כמובן שיש דברים קטנים שאפשר לקבל אבל לא כל התקלות שאמרת שם

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

יש משהו במה שאתם אומרים. מצד שני ברוב המכוניות שראיתי לאחרונה המצב היה זהה. לא שומרים על הרכב בלשון המעטה.

פורסם

עזוב. לטובתך עבור הלאה.

יכאב לך בכיס ויכאב לך הזמן להחזיר את האוטו למצב סביר.

מניסיון של רבים, אדם שמתקמץ לטפל קוסמטית ברכב, יתקמץ גם להשקיע בטיפול נאות לרכב. זו עובדה, ואל תקנה קשקושים של המוכר. חצי מהחלקים באוטו מן הסתם סיניים/תחליפיים באיכות ירודה.

ו..הלו! זה מגאן לא סובארו. רנו הם רכבים טובים כל עוד מטופלים בקפידה.

מסכים איתך בעניין שקשה למצוא רכבים שמורים. אני חרשתי את הארץ קרוב לשנה! בשביל למצוא רכב דיזל במצב טוב מכנית וקוסמטית

(ולא היססתי לשלם מחירון אם היה נדרש. הבעיה שהישראלי המצוי מחפש 'לדפוק את המערכת' - גם לחסוך ולא להשקיע ברכב ולתת לו להזדקן ולהתבלות במהירות ,וגם למכור במחיר מחירון...)

פורסם

צריך קצת לדייק, קומסטית חיצונית זה לא משהו שהרבה ישקיעו ויטפלו בו.

אבא שלי לדוגמא (והרבה אחרים) לא מעניין אותו ווקס או אוטם או הגנה כזאת או אחרת לצבע הרכב, סווירילים? מה זה בכלל ולמי איכפת? (מנקודת מבטו כמובן)

אבל קומסטית פנימית זה משהו אחר (וכאן כבר לאבא שלי איכפת, אל תאכלו באוטו, תשמרו עליו וכו'...)

כי בפנים זה הכיף שלך, אתה יושב ואם הרכב מגעיל מבפנים, מגעיל לך לשבת בפנים אלא אם אתה בנאדם מגעיל שלא איכפת לו בכלל וכאן הזלזול בא לידי ביטוי.

• תוכן חדש...