Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

השאלה בעקרון בכותרת

הקונסולה סביב הרדיו דיסק שלי נשברה לאחר פריצה, לא גנבו כלום למזלי אבל ניסו לתלוש את הרדיו דיסק.

מה שעשו בפועל שברו את כל הפלסטיקה מסביב שתומכת ברדיו דיסק וזה נראה מכוער לחלוטין, כרגע תפוס ע"י אפוקסי אבל זוועתי.

בחנות חלפים "המאגר" בראשל"צ - 680 ש"ח בלי בושה.

האם אפשר להזמין מחו"ל?

האם יש חנות חלפים נורמלית בארץ?

אם המחירים יקרים אני ואבא שלי כבר נבנה אחת מעץ. יש ידיים (לאבא ברוך השם) והוא יודע לעבוד עם זה, אני יכול ללמוד :p

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה יכול לחפש בפרוקיות אולי תמצא .

היה לי אותו סיפור בפולו בצ'מפיון דרשו 1800 שקל על פלסטיק .

אז הרכבתי את הישן מרסיסים בעזרת דבק אפוקסי דמוי פלסטלינה שבו מערבבים שני חומרים ומעל הדבקתי קרבון.

פורסם

לא חשבתי על זה את האמת.

אבל השאלה היא איך זה יראה לאחר מכן,

בפירוקיות שונות המחיר נע סביב ה 600

אם אני אמצא אחד ב300 +- ניחא, וגם זה יקר בטירוף.

יש לך מושג אולי מה השם של זה באנגלית והאם הדבר קיים ב EBAY לדוגמא?

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה צריך להתייעץ על דברים כאלו בפורום אודיו.

קוראים לזה באנגלית radio bezel עד כמה שזכור לי.

סופר לנסר 97? - קפוץ לפירוקית בכל כפר ערבי, תנסה את כפר קסם למשל - אתה תצא עם פלסטיקה של רכב שלם במחירים מצחיקים לדעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...