Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46172&highlight=%FA%EE%E5%F0%E5%FA+%E4%EE%F2%F8%EB%FA+%F9%EC%E9

אלו התיבות והפורט שלי , המידות 40X40X40

חיברתי לניסיון את הסאבים למערכת בבית , שומעים חזק, אבל שאני מוציא את הפורט יש באס חזק יותר מודגש , ובאוטו זה בדיוק להיפך , אולי אני צריך לקצר את הפורט ????

הפורט עכשיו 8X17

ואני מצפה ממך(MIKMIK) לתשובה....

פורסם

יאללה... כמה הסתבכת עם זה...

אין מה להשוות בין הסאונד בבית לבין הרכב(!)

ויותר מזה, גם אם תיקח את הסאב לאוטו אחר זה לא יהיה אותו הדבר...

אתה צריך לבנות תיבה טובה, נקודה.

פורסם

גל אתה פשוט לא תאמין איזה חתיכת פלטה אבא שלי הביא לי ,

200 על80 , 1.2מ"מ , רשום פוליקרבון או משהו כזה , בכל מקרה משהו חבל על הזמן , והוא יותר נראה כמו זכוכית , אבל שחתכתי אותו ראו שזה פלסטיק ,

בכל מקרה הלבשתי חתיכה של 30על30 באמצע של חתיכה העליונה של הסאב , ויצא ממש יפה , אני מחכה ללבד או לשטיח אחר שאני הולך להביא היום ואני יצלם את זה,

בכל מקרה , בגלל זה העלתי את התיבות לחדר , ולהפתעתי גיליתי שאם אני מוציא את הפורט יש יותר באס מודגש , בדיוק להיפך מהאוטו??

אני אולי צריך לחתוך קצת מהפורט , כי התיבות נראות לי ממש טובות.....

שוב הפורט 17על 8 ,זה טוב לתיבה של 60 ליטר?? , פורט צדדי

פורסם

שוב שמואל, אין לי שום בעיה שתנסה אפליקציות שנראות לך מתאימות

כמו שאמרתי לך בעבר

התיבה שלך מכוונת לתדר כמו שצריך, (תדר נמוך) והסאב צריך להישמע "טוב" איתו,

הבעיה פה שהמידות, אינם לפי הגדרות יצרן.

זה ההבדל היחיד שאני רואה..

דרך אגב, אם אכן אתה מעוניין בSPL אז כמובן שההמלצות שלי לא יעזרו לך, והממלצות שלי להביא את הסאב שלך למצב "נורמלי" כמו שהיצרן רוצה אותו.. עם ניצול כוח מופחת, על מנת להנות מהבאס.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...