Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני סטודנטית לעתיד שמחפשת רכב זול לאחזקה,טיפולים ובעיקר חסכוני דלק.

התקציב שלי הוא באזור ה50,000 עם עדיפות מובהקת לגיר אוטומטי .

חשבתי על: סיאט איביזה,טויוטה יאריס,פיאט 500 [הפייבוריטית שלי מה לעשות אני בחורה :)],פיאט גרנדה פונטו.

על מה הייתם ממליצים? [ בבקשה אל תמליצו לי על דייהטסו סיריון ופיאט פנדה זה רכבים מכוערים להפליא ]

דבר נוסף שהייתי רוצה להתיעץ לגביו הוא מסקנה שהגעתי אליה אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט,נראה לי שהתקציב הזה נמוך מדי לרכב חדש יחסית וגבוה מדי לאוטו ישן, אם אוריד את התקציב לאזור 35000 מה כדאי לי לקנות ?

אני נוסעת בסביבות 120 ק"מ בשבוע,שלוש פעמים בחודש נוסעת נסיעות בינעירוניות וגרה בירושלים ככה שיש לי לא מעט עליות [נראה לי שזה גם מוריד את סוזוקי אלטו מהפרק?]

תודה רבה!

פורסם

איביזה לדעתי נופלת כי מה שלך הכי חשוב וזה חיסכון בדלק,היאריס אכן מאוד חסכונית,אבל גם תהיה הכי ישנה בכמה שנים לעומת ה 500 או פונטו אייבו,שהיא מחליפתה של הגרנדה,תודות לגיר הרובוטי,מצד שני הגיר פחות חלק מאוטומט רגיל.

ה500 מאוד חמודה ואני מבין את המשיכה,בכזה תקציב לדעתי רק המנוע 1.2 שהוא דומה למה שיש בפנדה,לכן תקבלי גם רכב שניראה מצוין ומאוד חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום דנה,

פיאט 500 היא בהחלט מכונית יפה מאוד אבל שימי לב שהיא מגיעה עם גיר רובוטי ולא עם גיר אוטומטי מלא. מבחינת תפעול הגיר הזה זהה לגיר אוטומטי, כלומר שמים D ונוסעים, לא צריך ללחוץ על הקלאצ'. אבל אופי העברת ההילוכים שלו שונה מאוד מאופי העברת ההילוכים בתיבת הילוכים אוטומטית רגילה ולא כולם אוהבים את זה. צריך לבצע נסיעת מבחן כדי לראות אם את מסתדרת עם הגיר. אם כן, תהני מרכב חסכוני מאוד ולא יקר לאחזקה.

אותו הדבר נכון גם לגבי הפיאט פונטו והטויוטה יאריס, שבשנים הרלוונטיות לתקציב שציינת מגיעות עם גיר אוטומטי רובוטי.

אם את נוסעת בעיקר מחוץ לעיר, אז בוודאי שהאלטו (כמו שאר מכוניות המיני הקטנות) לא תתאים לך כל כך. אני הייתי ממליצה לך לבחור ברכב מעט גדול יותר, עם מנוע גדול וחזק יותר.

אם הזכרת את סוזוקי, אז סוזוקי ספלאש תוכל להתאים הן לדרישות שציינת והן לתקציב שציינת. מכונית נוספת שתוכל להתאים לך היא פורד פיאסטה, שהיא קצת פחות חסכונית בדלק מהספלאש אבל גם קצת יותר גדולה ומרווחת ממנה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום!

אני סטודנטית לעתיד שמחפשת רכב זול לאחזקה,טיפולים ובעיקר חסכוני דלק.

התקציב שלי הוא באזור ה50,000 עם עדיפות מובהקת לגיר אוטומטי .

חשבתי על: סיאט איביזה,טויוטה יאריס,פיאט 500 [הפייבוריטית שלי מה לעשות אני בחורה :)],פיאט גרנדה פונטו.

על מה הייתם ממליצים? [ בבקשה אל תמליצו לי על דייהטסו סיריון ופיאט פנדה זה רכבים מכוערים להפליא ]

דבר נוסף שהייתי רוצה להתיעץ לגביו הוא מסקנה שהגעתי אליה אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט,נראה לי שהתקציב הזה נמוך מדי לרכב חדש יחסית וגבוה מדי לאוטו ישן, אם אוריד את התקציב לאזור 35000 מה כדאי לי לקנות ?

אני נוסעת בסביבות 120 ק"מ בשבוע,שלוש פעמים בחודש נוסעת נסיעות בינעירוניות וגרה בירושלים ככה שיש לי לא מעט עליות [נראה לי שזה גם מוריד את סוזוקי אלטו מהפרק?]

תודה רבה!

פורסם

דייהטסו סיריון יכולה להיות אופצייה מעניינת, אפשר למצוא גם ב 35-40.

וגם מאזדה 2 עם מתיחה קלה יכולה להיכנס בתקציב.

לדעתי האופצייה הכי טובה בשבילך היא לבדוק בחברות השכרה וליסינג גדולות, שם תקבלי את התנאים הטובים ביותר, מבחר גדול של רכבים, בדיקה על חשבונם, תשלומים ואחריות על הרכב.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3851479#post3851479

תתחילי לקרוא מכאן, או בקיצור מאזדה 2 חדשה תעלה לך כ32אל"ש, רוב הכסף ישאר לך במזומן ביד מבלי שתשקיעי את כולו על הרכב, לא תצטרכי לשבור את הראש עם רכב יד שניה בנושאי בלאי ותקלות, יש מבצע זהה גם באלבר, אם מעניין אותך קפצי לשם לראות מה יש להם להציע, ולטעמי זו שיטה הרבה יותר נכונה במצב של היום לרכוש רכב, וכשתקראי את השירשור ותביני את העניין הכספי תביני גם למה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...