Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במהודק טוב אני מתכוון לתפרים/ חוטים ששזורים בכיסוי ההגה באיזור הזרועות של ההגה שלא יאפשרו תזוזה ,

אם זה מהודק בלחץ בלבד , עם הזמן הלחץ יחלש וכמו תמיד מרפי יפעל בגאון , ברגע הכי פחות טוב ....

סתם המלצה

על מה אתה נוהג, שהכיסוי הגה מחליק לך? משאית סובייטית משנות ה50?

אני בחרתי כיסוי בגודל שלא יחליק. נכון שהוא כמעט נקרע כששמתי אותו על ההגה, אבל הוא יושב טוב ומרגיש נעים למגע, יותר טוב מהציפוי עור מתפורר שיש על ההגה.

ולא ממש בא לי לשלם 900 שקל על ציפוי הגה מחדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לך כזאת משאית ? , לוקח כעת... , רק צריך לדאוג לבעיה עם השכנים , מקום חניה , רעש , זיהום ....

ובנימה יותר רצינית, כפי שאמרת זה יושב כעת צמוד , אבל עם החום של השמש , והזמן , החומר הופך להיות רפוי יותר וכעבור שנה - שנתיים תלוי באיכות זה מתחיל להחליק , במיוחד כאשר מבצעים תנועות חדות עם ההגה (מקרי חירום )

נוסה על הונדה FRV , בהתחלה כמו שאתה תיארת , בהמשך כמו שאני. למזלי ללא תאונות ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש לך כזאת משאית ? , לוקח כעת... , רק צריך לדאוג לבעיה עם השכנים , מקום חניה , רעש , זיהום ....

אם היה, לא הייתי נותן [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Am I being Hypnotised

Feeling like Im Hypnotised

Am I being Hypnotised

Feeling like Im Hypnotised

עוד אחד לא פחות יפה

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אני מחליף את הפורומניאק במשהו אחר כמו אצלך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו נזכרתי ששלחתי לך פעם הודעה פרטית עם השאלה הזאת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...