Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא ברחוב, כי הם באינטרנט.

מה אתה רוצה, יש להם את הכח אדם לאכוף רק את התקנה האחרונה שהתקבלה. אמרו שצריך להיות באינטרנט, אז הם באינטרנט.

כשיגידו להם שאסור לגנוב, הם לא יגנבו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי כבר מספיק עם בנצי בכותרת ? :x יישנם מספיק חברי פורום אחרים אשר ניתן להתלוצץ איתם.

בנצי הוא המלך, בנצי הוא אלוהים, בנצי כל יכול.

אני מעריץ אותו. רק הוא יושיע אותנו מכל הצרות.

או אדוני.

אמן.

פורסם

אירוטיקה בשעות הקטנות של הלילה, כן כן, הפרשי השעות עושים לי רק טוב....

ג'יימס יקירי, הגף את התריסים, הדלק נרות ריחניים ושכב נא בתנוחה עוברית.

תדמיין בראש את דודו פישר עושה קאבר לברי ווייט בעודך ממלמל את תפילתו של הקדוש המעונה דריש.

לאחר מספר דקות תרגיש את הרוח בעצמותיך, תרגיש את מלוא אונו של ההוא עם הפיאט אונו שהתחממה לאללה והתדרדרה בשלום למקום מבטחים.

haters will hate

פורסם
בנצי הוא המלך, בנצי הוא אלוהים, בנצי כל יכול.

אני מעריץ אותו. רק הוא יושיע אותנו מכל הצרות.

או אדוני.

אמן.

אמן 3X.

איזה כייף לי :)

פורסם
אירוטיקה בשעות הקטנות של הלילה, כן כן, הפרשי השעות עושים לי רק טוב....

ג'יימס יקירי, הגף את התריסים, הדלק נרות ריחניים ושכב נא בתנוחה עוברית.

תדמיין בראש את דודו פישר עושה קאבר לברי ווייט בעודך ממלמל את תפילתו של הקדוש המעונה דריש.

לאחר מספר דקות תרגיש את הרוח בעצמותיך, תרגיש את מלוא אונו של ההוא עם הפיאט אונו שהתחממה לאללה והתדרדרה בשלום למקום מבטחים.

https://youtu.be/P_MJbgO7SF0

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מוזמן לעבור לגור במאה שערים, גם הם לא אוהבים טכנולוגיה.

אני באמת שלא מבין את כל הבכי של אנשים על "טכנולוגיה הורסת לנו את החיים". אם זה מה שהורס לך את החיים, אז השקפת העולם שלך דפוקה מהיסוד מלכתחילה.

• תוכן חדש...