Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר הזה שהחזקת רכב במדינה שהתחבורה הציבורית שווה לת... עולה לנו כל כך הרבה עצבים וכסף מדכא אותי.

אתה יכול לקבל התקף לב עם כל הדאגות והחישובים בעל הקשור לרכב.

להתחייב לליסינג אני לא ממליץ. אני התחייבתי לשלי ל-3 שנים בסכום x אבל כרגע זה מאוד פוגע בי כלכלית וכל דרך שהיא לא להמשיך לשלם יוצאת יקר יותר.

ועוד משהו, לא לקנות שברולט. משום מה הנתונים והסמל עושים בחילה ללוי יצחק בכל תחילת חודש כשהוא קם בבוקר.

החיים הם כמו....

פורסם

שמע תומר, תיזזתי כמו אהבל, נסעתי למרחקים לראות בני משפחה אבל זה לא היה

הדדי. הם לא היו באים לכאן בטענה ש"ערד זה רחוק..." . אז מה אני? מגיע על כדור פורח?

לי זה לא רחוק?. הוצאתי ים של כסף על דלק וביליתי שעות בכבישים אבל הם התרגלו לזה

אז חתכתי.

וואלה, פתאום הם באים, פתאום זה לא רחוק.

Gn'f'R

פורסם

למדתי דבר אחד חשוב, כמה שתחרבן ותתרחק מאנשים, ככה הם ירצו אותך יותר.

חבל שזה המצב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

כשהגיעה האחת למישהו אחר לא שתקתי,

שאלתי מה איתי? מה עם שלי?

ענו לי שהיא בדרך ועוד מעט, אוטוטו היא תיהיה אצלי.

בדרך מאיפה? ומתי לחמם בשבילה קפה?

מקווה שהיא תדפוק לי בדלת בקרוב, מצידי שיהיה מחר, אני מוכן אליה.

רק שהמשפט המפורסם לא יהיה תקף, רק לא זה

רק לא כגודל הציפיה, גודל האכזבה.

אוי נזכרתי רגע לפני שהלכתי לישון.

היום בתוכנית של קיסוס וברמן הם ירדו על בוש ועל העובדה שהוא החליט שהוא צייר כמה ציורים ומציג אותם עכשיו.

ואז הם התחילו בשיחה לגבי אנשים (ברמן אמר במשבר גיל ה40, קיסוס אמר 25) שמחליטים שהם לוקחים על עצמם עוד תחביב שהם לא טובים בו (כמו למשל לצייר או לכתוב מוזיקה או לכתוב שירה).

סתם הקשבתי ולא הייתה לי תשובה.

הרגע קפצה לי לראש המחשבה (שמבקרת מדי פעם) שאני צריך ללמוד לכתוב הייקו (Haiku) טוב, לא מהמעפנים המודרניים אלא מהישנים, ניסיתי כמה פעמים וכמובן שלא יצא לי.

האם במקרה שאעשה ספוקו אז אתקע בלי שום פואמה?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

באמת מה זה רע?, היום הייתי צריך להגיד לאמא שלי שתחייה שהמנעול של הדלת תקוע בשביל להניא אותה מלבוא לבקר.

וזה לא שאני לא אוהב כשהיא מבקרת, פשוט כל פעם שהיא פה, היא נכנסת לטירוף של ניקיונות, אני רווק, אז אני מנקה את הבית רק כשאני לא יכול פיזית לעבור בסלון.

כבר לא נשארו לי תירוצים, אני חושב שהיא מתחילה לחשוד.

פורסם

היום, כחלק מניקיונות פסח בבית של אמא שלי, עברתי על קופסה עם כל מיני דברים מהצבא, מצאתי שם את הכדור שלי.

אני אסביר,

בשירות בלבנון בזמנו, לכל אחד היתה את השיטה שלו להתמודד עם המוות, חלק לא הצטלמו לפני מארבים, חלק הצטלמו עם גופות של מחבלים שחיסלו, ועוד כל מיני דברים שמאפשרים לילד בן 20 להתמודד עם מוות יומיומי.

גם לי היתה גם שיטה, זכרתי שקראתי איפשהו שלכל כדור יש כתובת, אז לקחתי כדור 556, רשמתי עליו את השם והמספר האישי שלי, ניילנתי אותו ושמתי אותו בפק"ל כיסים, אם לכל כדור יש כתובת, אז את הכדור שלי אני שומר קרוב לחזה.

אני זוכר שאמא שלי התפלצה כשמצאה את זה, לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לשכנע אותה שזה לא היה חלק מניסיון אובדני אלא בדיוק הפוך.

היום, כשהחזירים הקפיטליסטיים לקחו את המדינה שלי ממני, אני לפעמים צריך תזכורת על מה לחמתי אז.

פורסם
היום, כחלק מניקיונות פסח בבית של אמא שלי, עברתי על קופסה עם כל מיני דברים מהצבא, מצאתי שם את הכדור שלי.

אני אסביר,

בשירות בלבנון בזמנו, לכל אחד היתה את השיטה שלו להתמודד עם המוות, חלק לא הצטלמו לפני מארבים, חלק הצטלמו עם גופות של מחבלים שחיסלו, ועוד כל מיני דברים שמאפשרים לילד בן 20 להתמודד עם מוות יומיומי.

גם לי היתה גם שיטה, זכרתי שקראתי איפשהו שלכל כדור יש כתובת, אז לקחתי כדור 556, רשמתי עליו את השם והמספר האישי שלי, ניילנתי אותו ושמתי אותו בפק"ל כיסים, אם לכל כדור יש כתובת, אז את הכדור שלי אני שומר קרוב לחזה.

אני זוכר שאמא שלי התפלצה כשמצאה את זה, לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לשכנע אותה שזה לא היה חלק מניסיון אובדני אלא בדיוק הפוך.

היום, כשהחזירים הקפיטליסטיים לקחו את המדינה שלי ממני, אני לפעמים צריך תזכורת על מה לחמתי אז.

שמע, ריגשת אותי.

אני שומר גם משהו בסגנון. לא בדיוק כדור אלא קליע.

משומש.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...