Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
החיים יפים עם אפל עד שאתה צריך אשכרה לעבוד עם תוכנות שהן לא iTunes, ואז אוי ואבוי לך אם אין לך תמיד את הגרסה האחרונה.

החיים איתי תמיד יפים :beerchug: :beerchug:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב 20 השנים האחרונות גם אני למדתי לחבר מילה או שתיים ברוסית ולהבין משפט

za posledniye dvatzat let ya toje viuchil paru slov na ruskom e odno predlojeniye

תפוח, אתה גאברי פארוסקה... בלאט??

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לוקו בשבילך:

За последние 20 лет я научилься свезат два слово и понемат приложения.

גילוי נאות- לא למדתי אפילו כיתה אחת בברית המועצות, יחי מלך התיקון וחיבור אוטומטיים.

החיים הם כמו....

פורסם
ב 20 השנים האחרונות גם אני למדתי לחבר מילה או שתיים ברוסית ולהבין משפט

za posledniye dvatzat let ya toje viuchil paru slov na ruskom e odno predlojeniye

אתה לא עובד עלי, נכון? שבטעות אני לא אציע את התחת שלי למישהו.

תודה!

.

מיכאל, זה משפט שאני אמור לומר למישהו שליכלך עלי.

Gn'f'R

פורסם
נהוג בהודעה ראשונה בגיבוב לחשוף סיפור מביך. אנשים מגיעים הנה אחרי שהם פגעו בקרקעית והבינו שזה לא הסוף. קצת התחשבות בהם, כולנו כאן במסגרת צרת רבים חצי נחמה.

התשובה לשאלה שלך היא כמובן כן.

שומאכר ניסה להגיע לפריז אבל עלה על המטוס הלא נכון. לא תשמע אותו מתלונן, ואם כן - שיחנק עם האספרסו המשובח שלו.

אני מתחנן פה לנדיבות של מישהו שטס לפריז, זה לא מספיק מביך? תחכה עד שתשמע את הסיבה

טוב, עישנתי אבקת פירה של מנה חמה בתוך דראם

לגבי שומאכר, שמעתי שלא אוהבים גרמנים בצרפת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ערב טוב לכולם !

תפוחי נרגעת קצת מאתמול ?

יש לי 2 שאלות היום,

הראשונה, אני עובד הרבה עם איביי כי אני עושה הזמנות לחברים הרבה, מציק לי המצב שאיביי שולחים לי הרבה מיילים פרסומיים, אפשרי לבטל איכשהו ?

שאלה 2,

אני עדיין שבוז מהעבודה, ויצא מצב שחברה שלי הולכת עם אחותה לנופש אז יהיה לי קצת זמן לעצמי, חשבתי ללצאת לסיבוב עם האוטו לאיזה כביש מפוטל ולהנות לבד, אני הכביש יש לי, את האוטו יש, מה עוד לקחת איתי ? הלוואי והייתי יכול לקחת בירה כי זה באמת מרגיע אותי, אבל זה בעייתי מאוד :-) מה אתם מציעים לקחת ?

ערב טוב ומצויין לכולם !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מיכאל, זה משפט שאני אמור לומר למישהו שליכלך עלי.

תוותר, רוב הסיכויים שיצא לך במבטא כול כך דפוק שהוא לא יקח את זה ברצינות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
תפוח, אתה גאברי פארוסקה... בלאט??

גאבאריו בלאט,

יוב טבאיו מאט פידראס יובניי.

תודה דניקס,נרגעתי :)

מחכה לאוטו החדש.

לוקו,לא חשבתי לרגע לעבוד עליך.

למרות שעכשו כשהצעת את זה זה נשמע דיי משעשע.

אם זה מישהו מניאק תגיד לו,

ya yebal tvou jenu,

ona klasno saset :D

בתרגום חופשי לעברית- זיינתי את אשתך והיא מוצצת מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אז איך בארץ?

הזכיר לי את השיר הזה,

http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ

http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אנלוגי, לא, אין ממש עבודה למרות שזאת תקופה לחוצה, אם אתה רוצה אתה יכול לעבוד כפועל (אלה שמרימים את האבנים).

יהודי, התחזוקה היא לא ממש תחזוקת שבר (למשל היום הוחלפה משאבת מים לפני שהיא הלכה, זיהיתי את זה ממש בשניה האחרונה) אבל כן, המשק פה די מתקמצן על כלים ומחזיקים אותם הרבה זמן (תמיד אומרים לתקן במקום לקנות חדש) אבל הטרקטורים בסך הכל במצב די טוב (יחסית לקיבוצים אחרים באזור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שאלה 2,

אני עדיין שבוז מהעבודה, ויצא מצב שחברה שלי הולכת עם אחותה לנופש אז יהיה לי קצת זמן לעצמי, חשבתי ללצאת לסיבוב עם האוטו לאיזה כביש מפוטל ולהנות לבד, אני הכביש יש לי, את האוטו יש, מה עוד לקחת איתי ? הלוואי והייתי יכול לקחת בירה כי זה באמת מרגיע אותי, אבל זה בעייתי מאוד :-) מה אתם מציעים לקחת ?

ערב טוב ומצויין לכולם !

אתה מוזמן לקחת אותי איתך, אני אביא איתי גם עגלה עם גלגלים

Miata ND2

פורסם

היחידה שאני יכול לגובב זה את חברה שלי.

בכל מקרה נחמד פה מאוד מאוד, וניצלתי את הזמן היטב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קרה לי משהו שלא קרה הרבה לי הרבה זמן,

שמתי את הראש לחצי שעה וכשפתחתי את העיניים השעה 00:30...

ידעתי שאני צריך להיות איפשהו, אך לפני כן לקח לי מספר רגעים להבין איזה יום היום.

כן...איחרתי לעבודה ב3 שעות:oops: לא נעים בכלל.

המוזר הוא שאם אני מבלה בסביבה דוברת רוסית כמה שעות אני ממש מתחיל להבין מה אומרים מסביב. גם עם ערבית זה ככה. מתישהו זה יקרה לי עם עברית.

הרבה הודות לשפת הגוף, ובעזרת הבנה של מספר מילים ניתן להבין פחות או יותר כל שפה.

מלבד יפנית וגרמנית-

לא משנה מה יאמרו שם זה ישמע מפחיד ומאיים.

אני מתחנן פה לנדיבות של מישהו שטס לפריז, זה לא מספיק מביך? תחכה עד שתשמע את הסיבה

אני מחכה.

היחידה שאני יכול לגובב זה את חברה שלי.

בכל מקרה נחמד פה מאוד מאוד, וניצלתי את הזמן היטב.

תפרגן לי איזה פאקט אם אתה יכול.

Gn'f'R

• תוכן חדש...