Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצ"ב תוצאות בדיקת הרכב לפני קניה.

מישהו יכול להסביר לי את הסעיפים 8,9,12?

האוטו מוצע למכירה כ10000 מתחת למחירון עם קילומטרז' של 42000

האם זה משתלם?

על עזרתכם

אודה

טל צ.

טופס בדיקה.pdf

פורסם

את החלטת איפה לבדוק את הרכב?

בכל מקרה הרכב עבר תאונה שנראה שפגעה בשילדה, הסעיף של המנוע מאד מחשיד שלא כתוב כלום, בכל מקרה הבדיקה מאד חשודה ולא יודע אם היא משקפת משהו, הייתי ממשיך לרכב הבא בכל מקרה.

הרכב מאדם פרטי או סוחר?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ממש לא נכון, הרכב קיבל מכה בשלדה, לדבר יש יותר ערך מסחרי , לא חושב שהתנהגות הרכב תפגע מכך, אבל בעתיד זה רכב שיהיה קשה לך למכור, דרוש מהמוכר את מחיר הבדיקה ותמשיך לרכב הבא.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תעברי הלאה,רכב בן שנתיים וכבר עבר מכה רצינית,מאוד מוזר שאפילו כסתח אין בסעיף מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תעברי הלאה,רכב בן שנתיים וכבר עבר מכה רצינית,מאוד מוזר שאפילו כסתח אין בסעיף מנוע.

מצטער לאכזב אותך,גם כאשר בדקתי את רכבי הנוכחי (I30 2009 מליסינג של הרץ נרשם המנוע תקין וללא שום כסת"ח).

בלי קשר,הרכב של פותח/ת הנושא, קיבל מכה חזקה מאחור וממש לא שווה קנייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה לאכזב אותי?

ההפך כניראה מכון באמת אמין ולא רושם סתם כסתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תאונת קצה שילדה סביר להניח שכן יש פה למרות שמדובר על משמעות נמוכה לפי הבדיקה ולא נכנס בקטגוריית המשמעות הגבוהה שבדכ שם מצויינות תאונות השלדה.

לגבי זה שלא רשום כלום במנוע - לא מחייב שיש תקלה. הגיוני ביותר שיהיה תקין ואני נתקל באלפי בדיקות שלא רושמים כלום מלבד תיקוני פח צבע. כל עוד הרכב תקין אין סיבה לעשות סתם כסתח ולהמציא דברים.

בכל מקרה כל עוד מדובר ברכב 2011 שיש כמותו בשוק עדיף לחפש אלטרנטיבה יותר טובה מאשר רכב הנ"ל.

• תוכן חדש...