Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

רכשתי לפני כחודש רכב מאחת מחברות הליסינג הגדולות.

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון שאני בחרתי -מבדק בהרצליה. הבדיקה הייתה טובה ואפילו העלתי אותה לביקורת בפורום.

היום הייתי במוסך יבואן בטיפול תקופתי, ובמהלכו נאמר לי שהבלמים ממש שחוקים ויש להחליף רפידות שעלותם יחד עם עבודה ועוד חלק נוסף מגיע לכמה מאות שקלים.

כיוון שזה דבר בטיחותי אני יודע שהוא נבדק במכונים הללו והם אף נוהגים לכסתח לא מעט בסעיפים הקשורים לבלמים.

השאלה היא האם אני יכול לתבוע את מכון הבדיקה על שלא מצאו את הפגם הנ"ל, והאם זה יהיה מוצדק לפחות לדרוש מהם החזר על עלות הבדיקה (שהרי אם זה היה רשום בטופס חברת הליסינג הייתה דואגת לתקן זאת לפני המכירה או לפחות הייתי מתחשבן איתם בעלות הסופית של הרכב).

פורסם

בלמים זה בלאי טבעי של הרכב ולא תקלה מערכתית.

ייתכן שהבלאי המוגבר של הבלמים נובע משימוש לא מושכל שלך.

וחוצמזה (חוץ מזה) אני מאמין שלמכון הבדיקה יש סעיפים שמבטחים אותו מפני כאלה תביעות.

משאיר את כולם בעשן:fist:

• תוכן חדש...