Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתגובה האחרונה שלי רשמתי ששוטר עם מצלמה על הראש בין היתר ישמור על שפה נאותה, ועכשיו עמוס השב את תשומת לבי ובאמת אחרי שראית כמה פעמים את הסרטון השוטר אמר "אני יזיין אותך", איך אפשר להאשים את העצור על זה שהוא קילל בחזרה שוטר שקילל אותו?

בתור אחד שהיה במצב ששוטר מתחצף אליי ומשתמש במילים לא יפות, ואתה נשאר עם פה פעור כי לא ציפית לדבר כזה משוטר שאמור לשמור על החוק אני לא מאחל את זה לאף אחד את ההרגשה הזאת!

מקווה שהעצור יצליח להעניש את השוטר הזה עכשיו שהכל מצולם.

אתה צריך לקבל את תואר צדיק הפורום חבר.

הלוואי ושהמשטרה ומערכת המשפט תז**ן אותו כמו שצריך, אחרת האפס הזה יוצא מהמעצר אחרי כמה ימים, וחוזר לגנוב.

אני עדיין לא מבין איך התת אדם הזה מסוגל לזרוק את הקטנוע ביחד עם הבחורה, פרחה או לא, זה הזוי לגמרי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתגובה האחרונה שלי רשמתי ששוטר עם מצלמה על הראש בין היתר ישמור על שפה נאותה, ועכשיו עמוס השב את תשומת לבי ובאמת אחרי שראית כמה פעמים את הסרטון השוטר אמר "אני יזיין אותך", איך אפשר להאשים את העצור על זה שהוא קילל בחזרה שוטר שקילל אותו?

בתור אחד שהיה במצב ששוטר מתחצף אליי ומשתמש במילים לא יפות, ואתה נשאר עם פה פעור כי לא ציפית לדבר כזה משוטר שאמור לשמור על החוק אני לא מאחל את זה לאף אחד את ההרגשה הזאת!

מקווה שהעצור יצליח להעניש את השוטר הזה עכשיו שהכל מצולם.

תגיד, אתה אמיתי? אתה מקשיב או לפחות חושב לפני שאתה מוציא את המשפטים הללו?

אגיד לך מה אני מקווה (אבל כמובן שלא באמת, אלא רק כאנקדוטה, כי אני, בניגוד אליך, לא רוצה להרע לאף חף מפשע):

אני גם מקווה כמוך, שישחררו את העצור (המסכן, האומלל והמקופח, אם יורשה לי להוסיף). הנ"ל ישתחרר, יתבע או לא יתבע את השוטר ולאחר מכן יחזור כמובן לסורו.

לא, הוא לא פעיל באגודת אל-סם וגם לא עוזר לזקנות לחצות ת'כביש. הוא גם לא עושה מילואים, הפלא-בפלה. הוא ישתחרר ויפרוץ אליך הביתה, ישדוד כל מה שהוא מוצא, יתקוף את בת הזוג שלך מול עיניך (אתה בשלב זה כבר מזמן על הרצפה עם מברג תקוע בעין) והכל תוך כדי צחוק וקללות שלא תתנגד. לאחר מכן יוודא שלקח את כל הכסף/תכשיטים וירד לחניה לברוח עם הרכב שלך.

שוב אני מדגיש - אני לא באמת מתכוון לזה, אבל אתה - את כן התכוונת למה שרשמת.

או שאולי לא?

פורסם

מעולה. יפה גם שהשוטרים התאפקו לא להכות אותו ולהתנהג כמו בארה"ב כשהוא פתח את פה הג'ורה שלו.

אגב, למי ש"מרחם" על העצור, זה שהוא נסע על המדרכה זו כבר עבירה על החוק, ובנוסף "השכיל" לברוח מהשוטר שזו כבר עבירה שניה, והוסיף ולהתנגד למעצר כשהוא על הרצפה (שימו לב כמה זמן לקח להם לשים עליו אזיקים, ולא, אנחנו לא בסרט בהוליווד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני רואה שכמה פה לא מתייחסים לנושא הכי רציני בהודעה האחרונה שלי, שוטר יש לו כוח רב לקבוע לנו הנהגים מה יהיה עתידו של הרישיון שלנו.

תתארו את עצמכם באחד הסיטואציות האלו, הראשונה:

עברתם באור אדום מלא בלי כוונה, אתם נחשבים לעבריין לא פחות מהבחור שגנב את האופנוע בסרטון, איך הייתם רוצים שהסצנה תתנהל?

שוטר: סובארו תעצור בצד. אתה יודע למה עצרתי אותך?

נהג: לא אני לא יודע למה, למה באמת?

שוטר: אהה אתה לא יודע??? אז בוא אני יגיד לך יא חתיכת חרא, הרגע ראיתי אותך נוסע באור אדום יא זבל מי נתן לך רישיון בכלל?

נהג: סליחה איך אתה מדבר אליי?

שוטר: תסתום ת'פה ש'ך לפני שאני אזיין אותך!

סיטואציה שניה:

אותה סיטואציה מלמעלה,

שוטר: סובארו תעצור בצד. אתה יודע למה עצרתי אותך?

נהג: לא אני לא יודע, למה באמת?

שוטר: עברת באור אדום, אתה מקבל קנס של 1000 ש"ח ו-10 נקודות

נהג: אבל רגע לא עברתי באור אדום

שוטר: רשמתי את מה שאמרת, תבקש להשפט בבית משפט, תחתום פה. יום טוב.

לי קרתה הסיטואציה דומה למספר 1, ותאמינו לי אני לא מאחל לאף אחד ממכם לקבל יחס כזה מגעיל ומשפיל משוטר שעוצר אותך, אולי בגלל שחוויתי את זה עליי אני רוצה שיענישו את השוטר על הדיבור שלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה באמת משווה את עצמך ואת הסיטואציה שלך, אל מול הסיטואציה המדוברת שבה השוטר קילל?

כי אם כן, המצב עלוב.

זה לא טוב ששוטר קילל אותך, וניצל סמכות. בשביל זה צריך מצלמות ברכב, אם אתם מעוניינים למנוע מקרים כאלו.

אבל מפה ועד להגן על גנב Low Life יש מרחק חביבי. אלא אם אתה גנב שמגיע לו יחס כזה ואז מובן מאיפה האמפתיה שלך כלפיו מגיעה.

האפס הזה צריך להודות על כך שלא שברו לו את הראש, באמריקה שולפים אקדח אם נהג שוכח לשים את 2 הידיים על ההגה בשעות 10 ו12 בזמן מפגש עם שוטר.

פורסם

סלח לי אבל אתה באמת לא יודע לבצע אבחנה פשוטה בין המקרים.

בגלל שקרתה לך סיטואציה לא נעימה שבה השוטר לא התנהג במצופה ממנו, זה הופך את השוטר המצולם לשוטר גרוע?

איך בדיוק אתה מצפה ממנו להתנהג, כאשר הוא ניצב מול חשוד בגניבה, בורח בריצה(כנראה לא כל כך תמים), מקלל ומתנגד למעצר.

לדעתי, השוטרים נהגו כלפיו ברחמים, מגיע לו יחס הרבה יותר גרוע ממה שקיבל.

הנחיתה של השוטר עליו הייתה חצי נחמה, לפחות קצת כאב לו מהכאפות שהשוטר נתן לו, הגיע לו הרבה יותר ולו רק בגלל איך שהעיף את הקטנוע ביחד עם הבחורה, זה אומר די הרבה על הסמרטוט הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אז מה שאתה אומר זה שלשוטרים יותר קל להכניס לאדם מהישוב מאשר לאחד כזה?

כל אזרח אחר היה חוטף מזמן סילון של פלפל לפנים, אבל הפרחה הזאת לא ועוד השוטר התוכח איתה כמו ילד קטן.

שוב אני חוזר. בנאדם נורמלי לא היה נכנס בכלל לסיטואציה כזאת. גם אם הוא היה עובר על החוק, הוא לא היה בורח משוטרים ו/או מתנגד להם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק על ההתנגדות למעצר הוא היה צריך לקבל שפריץ גז פלפל וכך גם הבחורה שאמרו לה להתרחק ולא עשתה זאת.

אם עבריינים לא חוששים מהשוטרים המצב לא טוב.

בן אדם נורמטיבי לא מתנגד למעצר, לא נמלט ואם נתפס לא מתנגד להכנס לניידת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה "עופי את,עוף אתה"???

הייתי מעיף לה את כל השיניים על איזה סעיף שבטוח אפשר למצוא,התנגדות לשוטר או אי ביצוע פקודה(לא מבין בעניין).

חוצפה שיש להם ענקית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
פעם, בשנות ה- 50/60, היו שמועות או אפילו יותר (אנשים ממש האמינו בזה) ששרות בטחון החוץ דאז התאמן בחיסולים על חלאות אדם כאלה, אנשי כלום ופשע שכבר לא יתרמו כלום לחברה. בוצעה התקשרות עם הזבל המהלך-על-שניים, הוא נקרא באמתלה כזו או אחרת לאזור "האימונים" ושם בוצע עליו נוהל חיסול... מרדפי מכוניות לא היו.

כעת, אני מאמין שבאמת כדאי אולי לשקול שיטות אלו ברצינות.

הרי אף אחד לא יידע מכלום...

נראה לי מדובר בסתם שמועות אבל לא צריך ללכת כ"כ רחוק, מספיק לחזור ל"נוהל קורטינה - טרנזיט" של המדור משנות ה 70,

זה היה הולך בערך ככה, קורטינה של המדור הייתה נכנסת לשכונןת בעייתיות וכל השכונה נכנסת לדום מתוח ומפחדת לנשום לא טוב, אולי המדורניקים יקלטו אותם.

אם מישהוא היה בא להם לא טוב בעין, היה מגיע לאחורה של הטרנזיט ומשם, משם אף אחד לא היה יוצא כמו שהיה נכנס.

בתור נער שגדל בתל אביב, מול המשטרה בדיזינגוף קבוע היינו עוברים למדרכה השניה, לך תדע, פתאום לא תבוא טוב לאיזה מדורניק שיצא לעשן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פעם, בשנות ה- 50/60, היו שמועות או אפילו יותר (אנשים ממש האמינו בזה) ששרות בטחון החוץ דאז התאמן בחיסולים על חלאות אדם כאלה, אנשי כלום ופשע שכבר לא יתרמו כלום לחברה. בוצעה התקשרות עם הזבל המהלך-על-שניים, הוא נקרא באמתלה כזו או אחרת לאזור "האימונים" ושם בוצע עליו נוהל חיסול... מרדפי מכוניות לא היו.

כעת, אני מאמין שבאמת כדאי אולי לשקול שיטות אלו ברצינות.

הרי אף אחד לא יידע מכלום...

נראה לי מדובר בסתם שמועות אבל לא צריך ללכת כ"כ רחוק, מספיק לחזור ל"נוהל קורטינה - טרנזיט" של המדור משנות ה 70,

זה היה הולך בערך ככה, קורטינה של המדור הייתה נכנסת לשכונת פשע וכל השכונה נכנסת לדום מתוח ומפחדת לנשום לא טוב, אולי המדורניקים יקלטו אותם.

אם מישהוא היה בא להם לא טוב בעין, היה מגיע לאחורה של הטרנזיט ומשם, משם אף אחד לא היה יוצא כמו שהיה נכנס.

בתור נער שגדל בתל אביב, מול המשטרה בדיזינגוף קבוע היינו עוברים למדרכה השניה, לך תדע, פתאום לא תבוא טוב לאיזה מדורניק שיצא לעשן.

להגיד לכם שמשטרה אלימה זה טוב? ההפך, זה על הפנים!

אבל עבריינים וערסים צעצוע שלא מפחדים מהמשטרה זה הרבה יותר גרוע לאזרח הממוצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ראיתי את הוידאו כבר פעמיים ואני רק צוחק. לא ברור לי למה הוא התחיל לברוח מהם, ולמה הוא לא המשיך לרוץ קדימה אלא רצה להסתתר בבניין.

עוד יותר מענין איך הם תפסו אותו ואיך ידעו שהוא בלי רישיון.

הבניין שם זה איזור פתוח למרכז השכונה, אני דימונאי במקור ואני מכיר את המקום.

ואני מתבייש שיש ערסים כאלה מסריחים בכל פינה במדינה הזאת, מתנגד ככה למעצר ועוד להכנס לרכב משטרה, אני במקום השוטר מרסס לו פלפל לפנים, נראה איך הוא יתנגד ככה כשהוא יבכה מזה.

יותר מצחיק שזה קטנוע / אופנוע גנוב, ועוד בדימונה שזו עיר מטר על מטר, מה הוא ציפה שלא יתפסו אותו?

נ.ב את האפס הזה אני מכיר, זו לא פעם ראשונה שהוא נעצר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...