Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 אלף. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני חדש בפורום ככה שלא להתעצבן אם אני מדבר שטויות .

אני מעוניין לקנות רכב עד 50 אלף שקל .

הדברים שחשובים לי ברכב הוא המראה שלו , החלקים (שלא יהיו יקרים מידי ) ושלא ישתה לי יותר מידי דלק (שיעשה מעל 1:10) וכמובן אמינות.

חשבתי נורא על סיטרואן C4 קופה VTR לא אכפת לי על הנהיגה בו או אם הוא מהיר או לא העיקר שיגיע ל120 .

כי הרבה אומרים שהוא עגלה וזה לא מעניין אותי כי זה רכב מאוד יפה ודי חכם..הרבה אנשים אמרו לי שהוא רכב בכלל לא אמין .

תודה רבה לעוזרים . (רק רציתי לציין שזה הפורום הכי טוב שנתקלתי בוא באינטרנט יש פה הכול מיכול כול )

פורסם

ברכות על הצטרפותך!

כבעלים של מאזדה 3, אוכל להגיד לך שבמידה ומדגיש במידה ותמצא מאזדה 3 שמורה תהנה מרכב אמין, זול באחזקתו בצורה סבירה אוכל בין 1:10 1:12 תלוי בתנאי הדרך והכי חשוב לטעמי בגל אופן נותן תמורה מצוינת למחיר מבחינת מראה חיצוני (גם תלוי בצבע הרכב) ומבחינת עיצוב הפנים שלו. כמובן כל עוד מדברים על תקציב של כ 50k ש״ח.

אני מאוד מרוצה מהרכב באופן אישי.

בהצלחה.

פורסם

מה שמבאס במאזדה 3 זה שיש אותו למלא אנשים ואם כבר מאזדה 3 אז גירסת האצבק וזה גם לא מישתווה ליופי של הסיטראן .

תודה רבה על התגובה

פורסם

ירוצה רכב שאין למלא אנשים? תוסיף על התקציב שלך עוד 200k.

זאת הסיבה הכי שטותית לבחור רכב לפי כמות הקונים הנמוכה ביותר.

פורסם

ממש-ממש לא.

כמו לפותח השרשור, גם אצלי הרצון להיות שונה מהעדר הוא ממש לא ערך שולי בבחירת הרכב.

בנוסף, ממש אין צורך להוציא 200K עבור רכב ייחודי עם אחלה ערך מוסף.

עם כל הכבוד למזדה -

הC4VTR בחירה מצויינת, עם אחלה נוכחות ושיק צרפתי.

תצרוכת הדלק שלה תהיה גבולית - קרי בערך 1:10, תלוי באופי הנסיעה שלך.

חפש אחת שמורה, עם היסטוריה מוכחת ועם מינימום התעסקויות - ותקבל בהחלט אחלה תמורה למחיר.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

AINO אני איתך אני אוהב להיות שונה ולא רוצה להיות אוטו דבר הבעיה בסיטרואן שהרבה מאוד שהגיר אוטומט של גרוע ומפוצץ בעיות ועוד בעיה זה שיש אולי 4 או 5 כאלה ביד שניה הפכתי את כל יד שניה ומצאתי 4-5

פורסם

שמע - הגיר לא הכי חד בקלמר אבל הוא ממש לא קטסטרופה, בטח לא בשנתון של הרכבים שאתה מחפש.

כל עוד אתה מבין שאתה לא רוכש מכונת נהיגה, והציפיות שלך בהתאם - אתה תהנה מהערך המוסף שיש לרכב להציע מעבר להעברת הילוכים מהירה.

נכון שיש מספר מועט של רכבים ביד2, מכיוון שמראש הן נמכרו במספרים נמוכים יחסית.

תזכור שאתה צריך רק VTR טובה אחת, שווה להתאפק ולהתאזר בסבלנות עד שאחת כזאת תופיע.

אתה יכול לפרסם בפורום קנייה שאתה מחפש - לך תדע, אולי משם תגיע הישועה?

בנוסף, שווה להכנס לפורומים דוגמאת PSI או PCR ולשאול את בעלי הרכבים על דגשים שונים ששווה לשים אליהם לב לכשבאים לרכוש את הרכב.

בהצלחה,

אלי.

• תוכן חדש...