Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד של ASUS בין שנה וחצי עם ספק מתח מקורי שקיבלתי איתו. בימים האחרונים ספק המתח התחיל להתחמם יתר על המידה (בפעם הראשונה שזה קרה הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכשנגעתי בו הוא רתח, תרתי משמע), וזאת למרות שלא מדובר על שימוש קיצוני או על טמפרטורות גבוהות מידי בחדר בו הוא נמצא.

אז אופציה ראשונה היא שהספק פשוט נדפק, וכל מה שנשאר זה לתקן אותו. אלא מה, לפני כחודשיים עברתי לדירה חדשה, ואני חושד שהשקע שאליו אני מחבר את ספק המתח אולי תרם לבעיה. הבעיה בשקע היא שהמבנה שלו לא לגמרי מתאים לתקע של ספק המתח (זה לא השקע הראשון שבו זה קורה יש לציין, ויש הבדלי רוחב קטנים בין השקעים לתקעים), ובכל פעם שאני מחבר את ספק המתח לשקע יש מין ניצוץ קטן בשקע השמאלי (מופע האפס?).

האם יכול להיות שאותו ניצוץ בחיבור (שוב, לא מדובר במשהו משמעותי, וזה קרה לי גם בעבר כשהיו הבדלים קטנים במבנה בין תקע של מכשיר כלשהו לשקע) גרם לאיזשהו מעגל בתוך הספק להידפק או משהו בסגנון?

במידה וכן, האם חיבור מפצל לשקע (כך שהחיבור של התקע יהיה יותר "חלק" ובלי ליצור ניצוצות) יכול לפתור את הבעיה הזאת?

תודה.

• תוכן חדש...