Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור ילד, המכלולים המכאניים של הרכב בכלל ומנועים בפרט תמיד הלהיבו אותי,

ומעבר למנוע הבוכנות הסטנדרטי גם התעמקתי לא מעט בצורת העבודה של מנועי וונקל, מנועי הבוכנות של מטוסים וכו'.

היום בשיטוטיי ביוטיוב - נתקלתי במנוע מסוג חדש שלא נתקלתי בו אף פעם בעבר,

משהו שנקרא "קוגל-מוטור",

אני מניח שיש כאן מומחים לדבר שוודאי מכירים את המנוע המיוחד,

אבל בשבילי זאת הייתה ממש תגלית מרתקת!

אז לכל מי שמתעניין, מצורף קישור לסרטון יוטיוב שמדגים היטב את צורת העבודה הייחודית

מי שרוצה לשפוך קצת אור ויותר מידע על המנוע הייחודי - יותר ממוזמן לעשות זאת!

(אני בטוח אשמח ללמוד עוד פרטים!)

תהנו!

בברכה!

יונתן.

פורסם

נראה מעניין, אבל זה מנועים שעובדים בטח בסל"ד גבוה, יש דוגמה כאילו המנוע הזה מותקן במטוס, או סירה מהירה מאוד בסרטון אחר, יש עוד כמה מנועים מעניינים שעדיין לא יצאו לפיתוח, הם עדיין בגדר רעיון, חפש כאלה באינטרנט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...