Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תווים.

מי נוהג ככה?! חוליגנים :lol:

לפני בנייה בולמים. מקסימום בולמים לתוך הפנייה, מה שלא אפשרי עם ה-ESP של ה-A3.

לא דברתי על נהיגה נכונה, או נהיגת מסלול, סה"כ איך הסברתי איך אפשר לזרוק תחת ולתפוס אותו.

קח לדוגמא את הקליאו ספורט. גם נוחה יותר וגם מתנהגת יותר טוב.

ה-A3 קשוחה יותר מ-WRX (עוד דוגמא) ומתנהגת פחות טוב.

עכשיו אני בטוח שאנחנו לא על אותו דף, A3 ספורטבק 2.0T נכון?

בשום מצב שבעולם הקליאו לא יותר נוחה ממנה.

אני נוסע על אותם הכבישים עם האאודי שנסעתי עם הקליאו וזה כל כך לא נכון (ואני עוד משווה לתקופה שהקליאו שלי הייתה מקורית).

הWRX לעומת זאת דיי מזכירה לי את האאודי מבחינת נוחות.

דרך אגב, שתי הדוגמאות אינן של מכוניות מהרמה הכי גבוהה של התנהגות כביש, אבל שתיהן מוצלחות מה-A3.

אין פה וויכוח, מעולם לא טענתי שהאאודי מתנהגת טוב מהקליאו ואין לי מספיק ניסיון מאחורי ההגה של הWRX.

אבל היא ממש לא מפסידה להם בסעיף הנוחות.

זה בסדר שאתה מבסוט מהרכב שלך, אבל צריך לשים דברים בפרופורציה, ואת התואר "מעולה" אי אפשר להצמיד לאיך שהרכב מתנהג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיניפיניטי הייתי מכבה כל הזמן למעט ימים גשומים מאוד.

בפורש אני לא מכבה בנסיעות יומיומיות, רק בכבישים מסויימים ובזמן מסויים כשאין רכבים רבים סביבי.

בוולוסטר זה אותו הסיפור, מכבה מדי פעם, לא בדיוק רכב להתגרזנות אבל מהנה מאוד בסיבובים מסויימים ורמת האחיזה שלו הפתיעה אותי לטובה ולא רק אותי, מספר נוסעים הביעו פליאה :)

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד לא מצאתי את המתג שמדליק את זה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...