Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפלואנס שנהגתי

הרדיו בקושי מתפקד

המזגן אסטמתי

המערכת מולטימדיה מתקלפת

וזה רכב שעשה 30K ובן שנה

היום ביצאתי נהיגת מבחן בג'טה

אולי בהתחלה הוא לא נראה כל כך אטרקטיבי על הנייר אבל חווית הנהיגה בו כל כך הרבה יותר מהנה...

רק הבלמים הרגישו לי חלשים, יכול להיות שזה משהו ברכב הספציפי או שבכולן הבלמים מרגישים חלשים?

היתה לי ג'טה למשך כמעט שנה {1.2 TSI} ואני יכול להעיד שהברקסים מרגישים טיפה חמאה אבל עושים את העבודה טוב... אישית מאד נהנתי ממנה עד שהלכה בתאונה {כרגע מחכה לאחת חדשה מהחברה} , ממליץ בחום , רכב גרמני יפה {בעיני} , חזק מאד וגם חסכוני במידה ,מרווח מאד {בגאז' ענק והסעתי שלושה אנשים בגובה של 1.80 בממוצע ולא שמעתי יותר מידי תלונות} אמנם לא מפואר אך עם מערכת שמע+8 ספיקרים ובקרת אקלים מפוצלת עם יציאות אחורה לא כלכך הרגשתי בחוסר האבזור שלה , רק להזהיר אותך מהDSG שאתה עלול להחליף לא מעט קלאצ'ים בחיי הרכב , אך פולקסווגן מכסה את הגיר בחמש שנות אחריות {אני לא בטוח מה כולל האחריות של הגיר אבל שווה לבדוק..}

פורסם
היתה לי ג'טה למשך כמעט שנה {1.2 TSI} ואני יכול להעיד שהברקסים מרגישים טיפה חמאה אבל עושים את העבודה טוב... אישית מאד נהנתי ממנה עד שהלכה בתאונה {כרגע מחכה לאחת חדשה מהחברה} , ממליץ בחום , רכב גרמני יפה {בעיני} , חזק מאד וגם חסכוני במידה ,מרווח מאד {בגאז' ענק והסעתי שלושה אנשים בגובה של 1.80 בממוצע ולא שמעתי יותר מידי תלונות} אמנם לא מפואר אך עם מערכת שמע+8 ספיקרים ובקרת אקלים מפוצלת עם יציאות אחורה לא כלכך הרגשתי בחוסר האבזור שלה , רק להזהיר אותך מהDSG שאתה עלול להחליף לא מעט קלאצ'ים בחיי הרכב , אך פולקסווגן מכסה את הגיר בחמש שנות אחריות {אני לא בטוח מה כולל האחריות של הגיר אבל שווה לבדוק..}

לפי קריאה בפורום נראה שהבעיות בגירים היו בדגמים של עד 2011 הלא כך?

או שפשוט הדגמים החדשים לא הספיקו להתקלקל?

פורסם
בפלואנס שנהגתי

הרדיו בקושי מתפקד

המזגן אסטמתי

המערכת מולטימדיה מתקלפת

וזה רכב שעשה 30K ובן שנה

היום ביצאתי נהיגת מבחן בג'טה

אולי בהתחלה הוא לא נראה כל כך אטרקטיבי על הנייר אבל חווית הנהיגה בו כל כך הרבה יותר מהנה...

רק הבלמים הרגישו לי חלשים, יכול להיות שזה משהו ברכב הספציפי או שבכולן הבלמים מרגישים חלשים?

שלי בת שנה וחצי (2 ליטר בנזין) עם כמעט 40K ק"מ. המזגן מתפקד מצויין והרדיו מתפקד יופי כולל הBT. מה שכן, לוקח זמן להבין את ההיגיון שבתפעול שלה ורק אז היא הופכת אינטואיטיבית. גם אז הרבה יותר נוח לתפעל מההגה. גם קילופים אין אצלי בכלל וכך גם אצל עוד 2 עם 1.6 יותר מבוגרות בשנה (ספקים שלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהודעות של החברה אמרו שמדובר על דגמי 09-11 ושהחל ממרץ (או מאי, לא בדיוק זוכר) 2012 כל המכוניות כבר מגיעות עם הגיר המשודרג. מאחר ועברה מעל שנה מאז ולא שומעים עליו בעיות, כנראה שבאמת טווח הזמנים הבעייתי הוא בשנתיים האמורות. בכל מקרה האחריות על הגיר הוארכה לחמש שנים.

פורסם

האמת שאני יכול להעיד על שיפור בגירים בין הדור הראשון עם שישה הילוכים {שהיה לי מותקן על הג'טה הקודמת משנת 2010 אם אני זוכר נכון} לעומת הגיר שהיה לי בנוכחית {7 מהלכים} , למרות שגם הנוכחית התחילה לראות טיפטיפה סממנים {למרות שיכול גם להיות שאלה היו סתם פראנויות שלי} , בכל מקרה אם אהבת את הרכב ומוכן לשלם את הכסף אני ממליץ מאד , אם לא כדאי לנסות את האוקטביה שהיא מקבילת הג'טה ועכשיו בגלל שאמור לבוא בקרוב דגם חדש סקודה מחסלים את המלאי במבצעים שווים

פורסם
בהודעות של החברה אמרו שמדובר על דגמי 09-11 ושהחל ממרץ (או מאי' date=' לא בדיוק זוכר) 2012 כל המכוניות כבר מגיעות עם הגיר המשודרג. מאחר ועברה מעל שנה מאז ולא שומעים עליו בעיות, כנראה שבאמת טווח הזמנים הבעייתי הוא בשנתיים האמורות. בכל מקרה האחריות על הגיר הוארכה לחמש שנים.[/quote']

בזמן שהייתי בסוכנות לא נאמר לי כלום לגבי הגיר או בעיות אמינות/אחריות מורחבת

מה שכן נאמר לי בזמן נסיעת המבחן היא שהיו לגיר בעיות ילדות אשר נפתרו כבר

ועכשיו החבילת גיר מנוע יותר שלמה מבעבר

בכל מקרה אני אמור להגיע לסוכנות שוב, אני אבדוק את נושא אחריות המורחבת והגיל המשודרג

פורסם
קראתי הבוקר ב"דה מרקר" מבחן חפיפי קצת המשווה בין פוקוס ל C4, גולף 1.4, אוריס וקאיה סיד. האחרונה ניצחה את השאר לרבות הגולף. ולא שאני מייחס חשיבות יתרה למבחני רכב, אבל אולי שווה בכל זאת להכניס גם אותה לרשימה.

טעות בידך , הגולף שנבחנה בדה מרקר הייתה ה 1.2 לא 1.4.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
האמת שאני יכול להעיד על שיפור בגירים בין הדור הראשון עם שישה הילוכים {שהיה לי מותקן על הג'טה הקודמת משנת 2010 אם אני זוכר נכון} לעומת הגיר שהיה לי בנוכחית {7 מהלכים} , למרות שגם הנוכחית התחילה לראות טיפטיפה סממנים {למרות שיכול גם להיות שאלה היו סתם פראנויות שלי} , בכל מקרה אם אהבת את הרכב ומוכן לשלם את הכסף אני ממליץ מאד , אם לא כדאי לנסות את האוקטביה שהיא מקבילת הג'טה ועכשיו בגלל שאמור לבוא בקרוב דגם חדש סקודה מחסלים את המלאי במבצעים שווים

הג'טה מרגישה הרבה יותר מהאוקטביה

הבעיה באוקטביה זה הביטוח מקיף היקר

פורסם
התכנון הוא להחזיק רכב יותר מ4 שנים, יותר לכיוון ה10 אם לא יותר

המזדה נגנבה, אחרת הייתי נשאר איתה עוד שנים ארוכות

אבל עכשיו 3 שנים אחרי, המזדה נשארה בשלה ומתחרות חדשות קמו לה ועלו עליה

אם התכנון שלך להחזיק רכב כל כך הרבה זמן, נראה לי כדאי להתרחק מהג'טה, הם עוד לא סגורים על עצמם בקטע ה TSI+DSG...

מה לגבי מגאן אסטייט? החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו לגבי הרכב הזה הוא אי שמירת ערך של המותג בארץ. אבל, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עשור זה כבר לא משמעותי והחסכון בדלק יהיה לא מבוטל.

פורסם
אם התכנון שלך להחזיק רכב כל כך הרבה זמן, נראה לי כדאי להתרחק מהג'טה, הם עוד לא סגורים על עצמם בקטע ה TSI+DSG...

מה לגבי מגאן אסטייט? החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו לגבי הרכב הזה הוא אי שמירת ערך של המותג בארץ. אבל, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עשור זה כבר לא משמעותי והחסכון בדלק יהיה לא מבוטל.

יש לך מידע קונקרטי לגבי בעיות של גיר הDSG בשנתונים של 2013 והילך?

פורסם
יש לך מידע קונקרטי לגבי בעיות של גיר הDSG בשנתונים של 2013 והילך?

אנחנו במאי , כמה רכב הספיק לעבור? 7k? 10k? מתוך שרשור אמינות dsg שהיה פה נראה שהבעיות מגיעות בין 20k ל 30k.

פורסם
אנחנו במאי , כמה רכב הספיק לעבור? 7k? 10k? מתוך שרשור אמינות dsg שהיה פה נראה שהבעיות מגיעות בין 20k ל 30k.

כל הבעיות שאני ראיתי היו עד מודל 2011

אם היו בעיות במודלים מאוחרים יותר אני אשמח לדעת

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקי

אז קבלתי את הג'טה אתמול

הספקתי לעשות איתה 80KM מאז

אין מה להשוות בין השרות שקבלתי למה שהייתי רגיל אליו(הוצאתי מזדה 3 מהחברה לפני 3 שנים ולפני זה שנים בעולם הדו גלגלי)

באמת עולם אחר

הרכב נוסע סבבה, הDSG קצת מקרטע במהירויות נמוכות מ30 קמ"ש

חייב לציין לחיוב את השרות שקבלתי, אגב רכשתי את הרכב בסניף חיפה(מול התחנה המרכזית הישנה)

ועכשיו לשאלת השאלות

עד איזה גודל זכרון המערכת מולטימדיה תומכת?

ועם כמה קילומטר זה בסדר לקבל רכב חדש?

את אותה שאלה הפנתי לנציג מכירות והוא ענה לי 50KM שזה נשמע לי קצת מוגזם

• תוכן חדש...