Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף שתזמין. אפשר לתקן, אבל תמיד תצא חצי עבודה (לא משנה כמה אתה מוכשר). במקסימום תצליח לעשות תיקון שיחזיק גג חודש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם מדובר בתריס גלילה - הרי ההוראות.

שים לב שכאשר אתה קונה את הרצועה היא תתאים לרוחב הפתחים בארגז התריס שלך - אצלי, למשל, צריך רצועה צרה שמופיעה בצבע אפור, בניגוד לרצועה הלבנה עם פסים אדומים שיותר רחבה ב-1-2 מ"מ.

אני תיקנתי כך תריסים עשרות פעמים, חלק מהפעמים התריס לא נגלל לגמרי למעלה אבל לא במידה שזה הפריע לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא מסובך. אצלי בבית החלפתי בכל התריסים פעם אחת מאז שבאנו וזה מחזיק כבר שבע שנים. יש לך שם מנגנון גלגול פשוט מאוד: שני גלגלים, אחד עם קפיץ מחזיר ואחד לא. את זה עם הקפיץ, לאחר שהורדת את הרצועה הישנה אתה מותח ומותח עד שהוא לא נמתח יותר, תוקע אותו עם מברג גדול, מחבר אליו את הרצועה וגולל את הרצועה עליו. פשוט!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מומלץ לשמן את קסטת הקפיץ לפני הרכבתה - שימון קל בשמן מכונות דק (שמן מכונות תפירה למשל). זה משפר את פעולתה. באותה הזדמנות מומלץ לשמן באותו שמן את צירי המתכת של התוף האוסף למעלה את השלבים, הנמצאים בשני קצותיו.

לא צריך לקבוע מראש את אורך הרצועה, ניתן להחליט תוך כדי הרכבה.

אני מקפיד תמיד (עשרות תקוני תריס - רצועות גלילה, פחיות ורצועות עליונות בין השלבים) לכרוך את הרצועה למעלה מכריכה אחת על התוף העליון, כדי להקטין את העומס על הבורג (החיכוך של לפחות כריכה אחת עושה זאת).

לפני פירוק קסטת הקפיץ אני מקפיד להעזר בסכין חדה ולחרוץ את הצבע סביבה. זה חוסך נזקים לצביעה ולאיטום סביבה.

בזמן העבודה על חיבור הסרט לקסטה אני נעזר בפלייר פטנט כדי לקבע אותה כשהקפיץ דרוך.

יוסי

פורסם

תיקון קל מאוד ,לא צריך להזמין איש מקצוע

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...